Најновије

КУСТУРИЦА ДОБИО ВИСОКУ ДРЖАВНУ ФУНКЦИЈУ: Ево која је његова улога у државној структури БиХ

Режисер Емир Кустурица именован је за саветника председавајућег Председништва Босне и Херецговине Милорада Додика, чиме је Додик испунио своје обећање дато после избора.

Емир Кустурица (Фото: Јутјуб)

Након што је портал клиx.ба отворено критиковао чланове Председништва БиХ због тога што нису јавно објавили имена запослених саветника, председавајући Председништва БиХ Милорад Додик је на званичној веб страници колективног шефа државе објавио имена својих најбилижих сарадника, преноси овај босански портал.

Додик је испунио обећање које је дао након што је изабран за члана Председништва Босне и Херцеговине и у свом кабинету као саветника запослио режисера Емира Кустурицу. У Додиковом кабинету запослено је укупно 11 саветника и један шеф кабинета.

Поред Кустурице председавајућег Председништва Босне и Херцеговине саветују и Драгољуб Рељић (саветник за уставноправна питања), Ана Тришић Бабић (саветница за вањску политику), Перо Симић (саветник за информисање), Драган Вуковић (саветник за сигурносну политику), Радован Ковачевић (саветник за унутрашњу политику) и Радомир Божић (саветник за економска питања).

Као саветници, а за које није наведена област из које саветују Додика, наведени су Емир Кустурица, Нина Сајић, Биљана Бокић, Бошко Томић и Срђан Перишић, наводи Танјуг.

Шта се крије у Бондстилу, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Кустурица о Републици Српској

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА