Најновије

РУСКИ ФСБ ЛИКВИДИРАО ОПАСНОГ ТЕРОРИСТУ ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ: Запуцао на специјалце и бацио ручну бомбу, па убијен (ВИДЕО)

Руске безбедносне снаге ликвидирале су терористу у Самарској области који је планирао да постави и детонира експлозивну направу на месту где се окупља велики број људи, саопштио је руски Национални антитерористички комитет.

ФСБ у акцији (Фото: Јутјуб)

Како се наводи, припадници Федералне службе безбедности (ФСБ) добили су информацију да се наоружано лице које је планирало да изведе терористички напад налази у једној приватној кући у селу Јекатериновка, те је покренута операција хапшења.

Међутим, након што је терористи речено да спусти оружје он је отворио ватру на припаднике ФСБ, а затим у њиховом правцу бацио ручну бомбу, након чега је убрзо ликвидиран.

Према прелиминарним информацијама, он је био припадник једне међународне терористичке организације, иако се не прецизира које, али се додаје и да је одржавао контакт са истомишљеницима у иностранству.

Такође, приликом претреса куће у којој се налазио пронађено је ватрено оружје, муниција, али и припремљена импровизована експлозивна направа.

У току је истрага како би се утврдило да ли је терориста деловао сам или је имао помоћ.

У Венецуели САД први пут употребиле тајанствено оружје. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА