Најновије

ШОК ИСПОВЕСТ! Отишла је на елитну секс журку где богаташи изводе перверзије, а овај детаљ неће никада моћи да заборави!

Видим плавушу са огромним грудима која се мази са ситном риђокосом женом, док обла бринета истовремено води љубав са мушкарцем и љуби се са другом плавушом.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Све то се дешава у једном елитном лондонском клубу чија је клијентела сексуална елита из целог света.

Дан пре ове журке примила сам мејл са адресом, заједно са правилима која ће важити на забави. Ово је била моја прва секс забава. Секс са странцима, нарочито са много њих није нешто што ме привлачи. Али желела сам да доживим нешто ново, па када ми је пријатељ из Лондона предложио то док сам била у посети код њега, пристала сам. Хтела сам да видим како то тачно изгледа.

А на такве журке не упадате тек тако. Прво морате да се пријавите преко сајта, да приложите своје фотографије и своју кратку биографију. Тек када вас добро провере одлучују да ли сте примљени, јер организатори желе да буду уверени да ће све бити по прописима и да ће сви бити безбедни.

Правила

Правила која сам добила била су следећа: Мушкарци не смеју да прилазе женама. Не смеју да улазе у собе за "играње" сами нити да се задржавају ако остану сами. Увек морају да чекају да буду позвани. Сви морају да се према свима односе са поштовањем. Не значи не, без питања и разјашњавања. Нема телефона нити фотографисања. Сви морају да имају маске. Нема оговарања. Све што се деси у клубу остаје у клубу.

Врата се отварају у девет увече. Жене пристижу у балским хаљинама, а мушкарци у оделима и фраковима. Мобилне телефоне остављају одмах на улазу.

Од 9 до 11 се гости упознају и друже. У 11 се врата затварају и више нико не може да уђе. Тада људи могу да скину маске и одећу и да почну са игром. Прилично је натегнуто за жене јер су мушкарци у друштву других жена, па не знате да ли уопште желе да им приђете. Не знам да ли треба да само седнем и заузмем неку секси позу и сачекам да ми неко приђе или да одмах пређем у напад? И шта да кажем? "Извини, јеси ли за секс?". Уз све то носила сам тешку и велику маску из Венеције због које сам отежано дисала и једва видела, па сам се тетурала кроз масе тела.

У једној од малих соба улазим и видим гомиле руку, ногу, груди и интимних делова, па не могу ни да претпоставим колико је људи на гомили.

Претпостављам да је прошло 11, па решавам да скинем одећу и маску. Купила сам специјалан секси веш за ову прилику и узбуђена сам што ћу га показати. И моја пријатељица Никол скида хаљину и годово одмах прилази нам једна жена са невероватом задњицом и каже ми да ми је веш прелеп. Њен пратилац се сложио са њом. И сад ми је јасно како то иде - ред комплимената, ред флерта и све је спремно. Како сам само погрешила.

Док Никол и ја идемо са новим друштвом уз спиралне степенице, чујемо неки бас, али никакву мелодију. Улазимо и видимо само гомилу голих тела на огромном кревету. И делује да чим седнете тамо аутоматски пристајете на све јер сви додирују све око себе, без гледања. Не видим да се ико буни али не видим и да је ико заиста повезан. Што више гледам, све више видим само гомилу људи која само механички води љубав, без контакта очима или речима.

Човек тако води љубав са женом поред пара који то исто ради. Онда одједном један од њих само пружа руку и додирује ту другу жену, да је претходно није ни погледао, као ни она њега. И право је чудо да нико није случајно гурнуо стопало неком у уста или нешто слично. И тако је чудно водити љубав са неким са ким си имао мање интеракције неко са некиом ко стоји поред тебе у градском превозу.

Само нас четворо у том тренутку не водимо љубав ни са ким. А саму себе подсећам на моју бабу јер би и она имала исти израз лица када би се неким чудом затекла у овој ситуацији. Али за неких сат времена, док дискутујем о Брегзиту са мушкарцем који је у нашем друштву, Никол се љуби са његовом девојком. И онда му девојка откопчава шлиц и преко воље креће орални секс, али види се да нико од нас није заиста заинтересован. У једном тренутку сам од пијанства и досаде заспала. Будим се и гледам око себе. И даље сви око мене воде љубав.

Око два изјутра је и права журка тек креће, али ми смо спремни да идемо. Крећемо са новим пријатељима у обилазак клубова а ја размишљам како се не бих више враћала на секс журку. А од свега се сећам само једне сцене која ми се допала. Врло згодна плавуша је у клинчу са подједнако згодним тамним човеком са дугом локнастом косом. Он је на коленима на каучу, бела кошуља му је откопчана, а она је на леђима, толико извијена да јој се дуга плава коса вуче по поду. Силиконске груди стоје у месту док он ритмично улази у њу, без речи. Онда обоје испуштају крик, он јој склања косу са чела и нежно је љуби у чело. Навлачи панталоне и одлази из собе. Касније сам га опет видела, овај пут је био са риђокосом крај камина и урадио је исту ствар. Као да је урадио неки стари свети ритуал, када за секс нису требале речи.

Била је са 200 мушкараца, а онда је један догађај све променио. више о томе читајте ОВДЕ.

Извор:  Marieclaire. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс на улици

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА