Најновије

"Garbage" по први пут у Београду 28. јуна! (ВИДЕО)

Дугоочекивани концерт бенда “Garbage” у Београду у организацији "Charm Music Serbia" одржаће се на базенима „11.април“ на Новом Београду 28. јуна у 21 – улазнице су у продаји од данас!

Група "Garbage" (Фото: Charm Music Serbia)

Улазнице за концерт у продаји су на продајним местима Тикет Вижион и онлајн на www. tickets. rs Early bird улазнице по цени од 2500 динара у продаји су до 31.марта или до истека залиха. Након тога, регуларна цена улазнице за концерт износиће 2900. 

“Garbage” су Ширли Менсон, Дјук Ериксон, Стиви Маркер и Буч Виг. Заједно наступају 25 година и један су од најпопуларнијих бендова са краја деведесетих и почетка двехиљадитих година и у свету али и у Србији. До сада су продали преко 17 милиона албума и наступали у преко 35 земаља. Објавили су 6 студијских албума а тренутно раде на новом, седмом издању који би требало да заврше до краја ове године.

Последњи пут наступили су у нашој земљи 2005.године на ЕГЗИТУ, имали су и најављивали концерте у региону, али их није било код  нас.

Након много година ишчекивања, Гарбаге је уврстио и Београд на листу датума за 2019.годину. Будите и ви будни уз „буку“ коју нам доноси овај легендарни амерички бенд, дођите на Базене „11.април“ 28. јуна!

Прочитајте ОВДЕ све о новим емисијама Ивана Ивановића.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА