Најновије

Имала је одличан секс са дечком, а онда су одлучи да испорбају тројку! Оно што им се десило је... (18+)

Кетрин Тин која ради као ПР у једној компанији и њен супруг Томас, пре него што су ступили у брак, били су у вези слободној вези пет година. За њих је због тога савсим нормално да имају осносе са другим партнерима, а овога пута су се олучили да у госте позову Кетринину колегиницу.

Илустрација (Фото: принтскрин)

"Томас и ја смо још на почетку забављања признали једно другом да нас привлаче и други људи без обзира на то што смо били заљубљени једно у друго. Наставили смо да живимо заједнички живот у складу са нашим жељама. Нисмо желели да се фолирамо и то смо обоје јако добро прихватили",изјавила је Кетрин.

Након што је Кетрин упознала Никола, доша је на идеју да је позове на вечеру. Међутим Никол није ни слутила да ће вечера да се заврши на тотално другачији начин.

"Када смо се Никол и ја по први пут среле осетила се велика позитивна енергија, одмах смо се скапирале. Обе радимо за "Feeld", апликацију за отворене парове и самце, и она је знала да сам у отвореној вези, а ја сам знала да је она излазила с паровима и раније", присећа се Кетрин.

"Када сам на једном догађају упознала Никол са мојим мужем Томасом, одмах се осетила невероватна сексуална енергија. Нисмо желели то да испустимо".

Одмах смо ступили у однос и сада не можемо да замислимо секс без ње. То је једна од најбољих у нашем животу. Томас спава или са њом или са мном. Ретко се дешава да Томас и ја водимо љубав без ње. Увек нас је троје и то нам је прија. У нашем односу нема сујете, љубоморе, једноставно слушамо наше тело и инстикте.

Никол је пореклом из Аустралије. За њу је велико задовољство то што је трећа особа у вези. "Ступила сам у ову везу као трећа особа, односно као "једнорог" и стварно нема простора за љубомору. Ја сам срећна жена. Кети и Томас имају дуг и срећан брак и ја никада не бих желела да угрозим тако нешто."

Овај необичан пар се још увек забавља и са другим људима. И ако било ко од њих има незаштићен секс, сви ће се тестирати на полно преносиве болсети.

Кети и Томас без обзира на њихову полиаморију веома заљубљени једно у друго.

"Кети и ја имамо толико дугу заједничку историју. У браку смо већ пет година и имамо једног сина кога много волимо. Знамо да Никол жели све ово за себе, породицу и брак, зато верујемо да ће једног дана напустити наше гнездо", изјавио је Томас.

Ухватио ћерку да ради оне ствари у ауту са момком, о његовој казни причају сви. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Dailystar.co.uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Научите имена поза у сексу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА