Најновије

ЛУЧИЋ: Протести су само представа, власт и опозиција имају договор! Ево какав! (ВИДЕО)

Гост емисије "Интервју" био је Дејан Лучић, наш најпознатији писац шпијунских романа и стручњак за геополитику. Без длаке на језику, у свом стилу, он је најавио и да ће Драган Ђилас направити своју политичку странку, што се десило, а рекао је и да су протести само представа власти и опозиције који имају договор.

Дејан Лучић (Фото: Јутјуб)

- На основу оних који ће бити у тој странци видећемо ком се централном комитету приклонио. За њега мисле да је енглески човек а може да се деси да окупља и људе који су русофили да би сачувао свој капитал. Па, Вучић је рекао да је овај украо 640 милиона евра, преко градње моста, продајом медијског времена на ТВ итд...Ако је украо, што га Вучић не ухапси? Да ли су у дилу? По томе јесу, па зар мислите да је Ђиласу или Јеремићу потребно да се баве политиком? Не, него морају да праве представу да овај има опозицију па демонстрирају нешто, ако желе да га сруше неће се шетати од тачке А до тачке Б. Иза протеста не стоји Вучић већ британска и америчка обавештајна служба....рекао је Лучић додавши да се Вучић више боји Путина него Трампа.

- Ненад Чанак каже да протесте организује Русија, шта рећи за њега који прима новац преко Загреба за своје сепаратистичке покушаје, а новац долази из Каталоније, шаље га Џорџ Сорош. Чанак је против народа, државе и агент провокатор, како га је недавно назвао и Сергеј Трифуновић. Држава је раније била озбиљна, Милошевић је доведен са Запада подржавали су га Американци, као и Алију, Ругову... свако је веровао да има амерички ветар у леђима и да ће победити. Сви су они радили и зарадили паре а Милошевић који је био близак Американцима као банкар у односу на све ове политичаре је био интелектуална громада и господин човек. Сви су његови имитатори, а он је имитирао Тита, овај опет Черчила..., испричао је Лучић који се дотакао и Путинове посете Србији...

- Путинова посета је имала задатак да подржи Вучића против Јеремића и опозиције, да народ зна да су они експоненти Запада што се показало и доказало.. спустио је руку на Вучића и рекао, ти си добар момак, иако зна да су га довели Енглези и Амери и знају да се шеф америчке обавештајне службе састајао са њим што говори да смо колонијална демократија. Од 5. октобра ми смо фактички окупирани, од обавештајних структура које контролишу војску и службе, до полтичара наравно...Вучићу је Путин у колима рекао, чувам ти главу али држи се резолиције 1244. И шта беше са оних 990 војника полицајаца који треба да чувају границу између Косова и Албаније? Ако Албанци направе уједињење и рушење граница, истог тренутка треба да булдожерима порушимо границу између Косова и Србије јер тако се разговара са Албанцима, сматра Лучић, а шта је још испричао погледајте у видеу.

Прочитајте ОВДЕ све о специјалним јединицама Србије. Погледајте видеа.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА