Најновије

ПОСЛЕДЊА ЦИРКУСКА ПРЕДСТАВА МИЛА ЂУКАНОВИЋА: Лажи преточене у цифре (ФОТО/ВИДЕО)

Колико се Мило Ђукановић удаљио од сваке реалности, добар је пример и недавни интервју који је дао Радио-телевизији Црне Горе.

Председник ЦГ (Фото: Сајт председника ЦГ)

Ђукановић и даље верује да јефтини трикови које редовно користи на скуповима ДПС-а могу да прођу и код обичних грађана чију иинтелигенцију потцењује.

Његова тврдња како је НАТО породица најразвијенијих светских држава служе више ѕа изругивање јер је већини познато да су најсиромашније земље Европе као Бугарска и Албанија још 10 односно 15 година пре Црне Горе постатле део НАТО  организације.


Илустрација: ИН4С

Ђукановић годинама промише тотално бесмислену мантру да је Црна Гора „најача економија“ на Балкану. Ситуација је сасвим обрнута. Црна Гора је по својој снази тек 161 економија света.


Илустрација: ИН4С

Када се пореде економије држава и територија бивше СФРЈ, Црна Гора је мерећи БДП по паритету куповне моћи, убедљиво на последњем месту са свега 2.87% у односу на укупно остварени БДП.


Илустрација: ИН4С

Ситуација је врло слична када се пореде државе и територије тзв. „Западног Балкана“ И ту је црногорска економија убедљиво на последњем месту са свега 4.46% од укупно оствареног БДП-а целе групе од 248 милијарди долара.


Илустрација: ИН4С

Црна Гора је посебно крхка јер је остала без иоле озбиљне индустријске и пољопривредне производње, са огромним текућим дефицитом и великим јавним дугом.

Како је Лазански описао ситуацију на Космету, погледајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Некретнине немам

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА