Најновије

СРПСКА ДЕСНИЦА ПОДСЕЋА: Мартовски погром Срба је био координисан између Запада и албанских екстремиста!

Српска десница подсећа јавност на годишњицу трагичног погрома који су извели албански екстремисти од 17. – 19. марта 2004. године над српским цивилним становништвом на Косову и Метохији!

Протести на Косову прошле године уочи Вучићеве посете (Фото: Јутјуб)

Албански медији пласирали су тога дана вест о утапању два албанска дечака у реци Ибар и као кривце за смрт деце лажно окривиле мештане оближњег српског села. Српска десница препознаје рад тзв. црних операција када се за одређени догађај окриви противничка страна у циљу њене дискредитације и неправедног, плански предвиђеног кажњавања. 

Преостали Срби на Косову и Метохији остају вечити трн у оку албанских сецесиониста као сведоци српског миленијумског присуства и морају по сваку цену нестати са овог светог српског простора. 

Погром од 17. – 19.марта 2004. године однео је животе недужних српских цивила, оставио хиљаде спаљених и опљачканих домова, преко 4000 прогнаних Срба и 35 уништених цркава и средњовековних манастира., подсећа Српска десница.

У овом оркестрираном нападу учествовало је 60 000 албанских екстремиста на читавој територији покрајине, а само 400 њих је приведено док скоро нико није судски процесуиран. Српска десница сматра да је постојала координација Запада и албанских терориста јер су српске службе безбедности унапред обавестиле УНМИК и КФОР о припреми погрома великих размера. Око 50 000 наоружаних међународних „мировњака“ допустило је да се деси оно што је била њихова дужност да спрече према резолуцији СБ УН 1244!

У данашњим напетим околностима српско-албанских преговора позивамо српски народ на јединство и опрез! Надамо се да наша држава више никада неће дозволити сценарија попут оног од пре 15 година и као национална организација стојимо чврсто уз своју браћу на Косову и Метохији у свом пуном политичком и моралном капацитету, закључује Десница.

Прочитајте ОВДЕ све о офанзиви Запада на Србију.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА