Најновије

БОМБА ПРОФ. ДР ВЕЛИМИРА АБРАМОВИЋА: Светом не управљају ни Јевреји ни Американци већ тајна руска елита! Ово је оно што нико не зна (ВИДЕО)

Одавно је експеримент Стива Милграма показао да ће увек неко ко немилосрдно гази по другима, неко ко је психопата по пироди да буде вођа групе, што се и данас увиђа у пирамиди светске моћи-на врху сваке организације, било економске било политичке, су психопате.

Проф. Др Велимир Абрамовић (Фото: Јутјуб)

Проф. Др Велимир Абрамовић примећује да су и много пре нашег времена светом владале психопате. Џингис Кан, Наполеон, Александар Македонски и многи други, како каже, нису били нормални.

Он додаје да је сама та жеђ коју су имали да се силом освоји свет прво немогућа и да је једини који је то успео заправо Тесла:

„Тесла је освојио свет, он је направио изуме које сви желимо да користимо, он нам је дао нешто за чим свако трчи да га има, од мобилног телефона до компјутера. Теслина духовна држава је интернет са пет милијарди људи“.

Данас, после Асанжа, каже да не постоји човек који о политичарима не мисли све најгоре:

„Уништено је поверење у поштење политичара. То је урадила руска војна обавештајна служа која сада са нивоа оклопних транспортера, бродова и авиона прелази на ниво информатичке борбе.  Тај ниво духовне индукције је основни начин на који функционише руски елитни филозофски круг, на крајње успешан начин од кога нема одбране“.

Проф. тврди да светом влада  езотеријска руска елита коју ми данас уопште не разумемо, као ни начин њеног функционисања.

Подсећајући како је уведена  приватна институција Систем федералних резерви, др Абрамович указује да је преко те, једине недемократске институције у Америци у чији увид нема ни Сенат ни Конгрес, руски удео у Америци огроман.

„Руса у Америци данас има око 25 милиона. Нису џабе директор ЦИА-е, ФБИ-а оптужили Трампа да су га изабрали Руси. Они су схватиили да Руси из Америке владају Русијом, користећи Америку као полугу.“

Он додаје да ако погледамо историјат Нато-а ахватићемо да је он исто руски.

„Ко је инспиратор оснивања НАТО пакта? Па Малтешки витезови. Ко управља Малтешким редом? Па Руси“

Др Абрамовић наглашава да је амбасада војног реда Малтешких витезова, која се налази у центру Београда, заправо амбасада НАТО-а.

Руси и Американци су, како наводи, једна иста фирма и међу њима, додаје, не треба правити разлику:

„Постоје разлике на сцени али је исти сценаријо, иста режија, иста диригентска палица. Они су се договорили како да владају светом“.

Чак је, како тврди, и Веско Савић на препоруку Руса унајмљен од стране Американаца да направи портрет Слободана Милошевића, који ће се касније испоставити као идеалан профил за транзициони период између комунизма и национализма.

Зашто проф. Абрамовић сврстава Милошевића, поред Наполеона и Хитлера у ред психопата и да ли заиста постоје сумње да није умро у Хагу већ да је отишао у Русију сазнајте у видеу.

27 психијатара анализирало ментално стање Доналда Трампа. Њихови закључци су затрашујући! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА