Најновије

ПУСТИО ДЕЦИ ПОРНО-СНИМАК НА ЧАСУ! Професор пробао да објасни шта му је била намера, сви у шоку!

У славонској средњој школи, током наставе у трећем разреду са лаптопа професора пуштен је порнографски садржај који се видео на пројекторском платну.

Порнић на часу (Фото: Јутјуб)

Неки од ученика су се шокирали, а код неколицине је то изазвало подсмех.

"Одлучили смо да пошаљемо овај снимак јер нам се такво понашање гади", рекао је читалац 24 sata.hr.

За снимак се није се знало све до краја прошле недеље, кад су је ученици показали једној професорки. Директор школе тренутно је на боловању, а на крају се јавио сам професор.

"Ово ме јако узрујало. Искрено вам кажем да ја немам појма о том снимку, нити о том непримереном садржају. Тако нешто не гледам и никад ми не би пало на памет да то имам на школском лаптопу, којим се, осим мене, користи још неколицина колега. Желео сам да им пустим филм из историје уметности. Неретко лаптоп позајмим и ученицима и они с њега пуштају музику. Немам речи којом бих описао своје изненађење" рекао је професор признајући да се ради о његовом разреду и да је он на снимку, али се не сећа кад се то догодило.

Уместо наставног материјала на платну се почео вртети порнографски садржај. Професор је похитао да га угаси, а ученици су све снимили. Из Министарства образовања кажу да ће проверити и овај случај, и реаговати зависно од потребе.

Била је са 200 мушкараца, а онда је један догађај све променио. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: 24 sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Непристојни порнографски видео се случајно пустио и на часовима колеџа на Тајвану. Снимак је трајао 20 секунди пре него што је предавач успио да га заустави.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА