Најновије

ТУШ КАБИНА ЈЕ РАЗВАЉЕНА ЗБОГ НАС: Луна до најситнијих детаља испричала како изгледа Марков и њен секс, па споменула Слобу! (ВИДЕО)

Луна Ђогани у ријалити програму "Задруга 2" који обара све рекорде гледаности, започела је љубавну везу са Марком Миљковићем. Блогерка редовно истиче да ужива у овој романси, а синоћ је својим цимерима испричала нове детаље.

Марко и Луна (Фото: Јутјуб)

Задругарима који бораве са њом на рајском острву, Луна је до детаља испричала како изгледају Маркове и њене вреле акције у туш кабини. У наставку свог излагања Ђоганијева је споменула и свог бившег дечка Слобу Радановића.

-Мени је са десне стране чесма и ја седнем, на ивици ми стоји задњица и он мене ухвати, ноге ми ухвати... Тако се наместимо да не морамо да се померамо. Све је како треба. Сада ће овај клип да кружи свуда како ја причам да седим на столици - говорила је Луна и додала:

-Туш кабина је разваљена због нас! У тим тренуцима не можеш, немаш где да паднеш. Искрено, Марко је много више мој тип него Слоба. Ја не волим... Слоба је био превише огроман за мене. Ја волим мушкарце који су црни и имају браду, Марко је једини мој тип мушкарца - причала је Луна.

У видео-прилогу који се налази у наставку овог текста можете погледати како је све изгледало. 

Голу Станију погледајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА