Најновије

ФАРМАЦЕУТСКА ИНДУСТРИЈА ОВО КРИЈЕ: Теслине пурпурне плоче имају чудотворну исцељујућу моћ и могу се набавити

Након Теслине смрти 1943. године ФБИ је конфисковао све научне документе и белешке покојника из хотелске собе у којој је живео током својих последњих дана.

Тесла (Фото: Домен јавног власништва)

У недавно објављеним ФБИ фајловима: “Помиње се Ралф Бергстресер, Теслин пријатељ, који је ФБИ-у пријавио своју забринутост да су страни агенти можда циљали Теслу да украду његове белешке и изуме, или га можда чак и киднапују.“

Бергстресеров однос са Теслом је значајан, јер је он супроналазач пурпурних плоча које су биле каснији производ Теслиних медицинских експеримената у “електромагнетном лечењу.“

Читалац ће наравно препознати да је Тесла геније који нам је дао наизменичну струју и обиље других виталних изума које сада узимамо здраво за готово. Али, нова запис о Тесли се фокусира само на пурпурне плоче и њихове исцелитељске моћи, тај мистериозан спој технологије са наизглед чудесним.

Можда би требало истаћи да је Тим Шварц већ дуго упознат са животом и проучавањем Николе Тесле. Његов претходни рад “Изгубљени дневници Николе Тесле,“ прошао је кроз неколико издања, преведен је на румунски и често је цитиран, бивајући један од најбољих извора о Теслиним изванредним достигнућима и покушај многих да потисну и украду – нарочито након његове смрти – његов драгоцени допринос свету. Шварц је испитиван о својим налазима на бројним подкастовима и радио емисијама, као што је Coast to Coast AM. Недавно је интервјуисан као део мини серије “Досије Тесла“ на Хистори каналу.

Да се вратимо на причу о Ралфу Бергстресеру: Он сам је био инжењер електротехнике који је 1943. године срео Теслу са идејом да заједно раде на стварању неког облика оружане технологије која би убрзала крај Другог светског рата. “Бергестресер је био импресиониран,“ пишу Шварц и Бекли, “са знањем, понашањем и дубоким, истрајним, хуманитарнима идеалима Тесле.“

Колико слободна енергија може бити?

Тесла је Бергестресеру представио концепт “слободне енергије,“ што је недвосмислено израз који пркоси било којој стандардној или конкретној дефиницији и који можда није у потпуности схваћен са нашим неспретним познавањем космичких закона 21. века.

“Ако желите да пронађете тајне универзума,“ рекао је Тесла , “размишљајте у смислу енергије, фреквенције и вибрације. Универзум је енергија, а сваки основни елемент познате атомске карте се састоји од енергије на различитим брзинама вибрације. Разлика између било која два елемента је разлика у атомској структури и брзини вибрација.“

Тесла је веровао да, с озбиром да се универзум на свом најосновнијем нивоу састојао од енергије, требало би да буде могуће искористити ту енергију као извор енергије који би могао служити читавом човечанству без икаквих трошкова. Стога је то била “слободна енергија,“ а не енергија која троши новац обезбеђен од угља, нафте и бензина.

“Са овим, бакља проветљења је пренета даље,“ пишу Шварц и Бекли. “Бергстресер је убзро спојио футуристичке мисли о фреквенцији и своју стручност да служи човечанству и провео наредних 20 година свог живота посвећен пробијању вела материје за приступ слободној енергији.“

До почетка 1960-их година, Бергстресер је сматрао да је успео, упркос годинама исмејавања са намером да потисну његово истраживање. Он је представио Теслине пурпурне енергетске плоче свету. Одабрао је јефтин медијум (специјално третиран алуминијум) који би деловао као примопредајник који и привлачи и емитује Универзалну енергију животне силе, или “слободну енергију.“

Као што је проналазач објаснио: Плоче су побољшане и користиле су било коме или било чему што је било у њиховој непосредној близини. Плоче нису биле напуњене као батерије, тако да се никада не би могле испразнити. Плоче су прелепе љубичасте боје и прозор су у четврто и пето димензионално енергетско поље. Оне емитују Енергију животне силе (Чи/прана) на удаљености од 25 до 45 цм. Ове плоче ни на који начин не могу бити штетне.

За позитивну универзалну енергију генерисану овим плочама се каже да убрзава зарастање опекотина, посекотина, болова и других тешкоћа. Оне такође могу подићи ниво енергије особе. Ово је пример веће енергије коју користе верски исцелитељи већ еонима. Плоче стварају позитивну енергију око себе која ће осмозом продрети кроз било коју материјалну супстанцу. За ову енергију се каже да је корисна за сав живот: биљке, животиње или људе.

Плоче су елоксирани алуминијум, што значи да су пресвучене заштитним слојем што метал чини подложнијим за љубичасту боју. У међувремену, љубичаста боја се матра исцелитељским зраком дугиног спектра.

Ове плоче ће помоћи да се повећа стопа вибрације код било које особе која их користи. Многи људи стављају своју храну на велике пурпруне плоче, док су још у папирним кесама из маркета, како би њиихова храна дуже остала свежа. Неки људи спавају на овим плочама постављајући их испод својих душека како би им помогле да добију више издржљивости и виталности и отклоне напетост. Није начињена нити имплицарана ни једна медицинска тужба. Речено је да су оне користиле оним појединцима који су их стављали на повређене делове тела. Такође је пријављен и одређени појачан степен хормонске интимности међу паровима. Ово би било слично енергији коју је генерисао Оргон акумулатор Вилхелма Рајха.

Иако немају иста својства, и не раде на истим принципима, Теслине плоче су постале веома популарне међу онима који раде са уређајима познатим као Black Box или Rife Machine.

Заправо, могућих употреба ових плоча је много. Само носите мале плоче у вашем џепу или торбици, или у близини вашег кревета или улазних врата за хармонију, или у вашем аутомобилу док возите како би вам помогле у избегавању стреса и умора. Још боље, носите дискове као огрлицу или минђуше. Пронаћићете много сведочења на страницама ове књиге која су дале особе које су уверене да су плоче, инспирисане Николом Теслом, побољшале њихово комплетно благостање. Књига садржи и поглавље др Роја Купсинела, који је посетио Бергстресерову фабрику пурпурних плоча и био је запањен оним што је видео.

“Наруџбе за ове пурпурне енергетске плоче навиру из целог света,“ пише Купсинел у магазину Health Consciousness. Доктор сада каже да је и он сам користио пурпурне плоче и препоручио их другим људима, који су најцењенији.

Читалац може бити изненађен сазнањем да је сам Тесла био пионир у области медицине која се зове “електротерапија.“ Тесла је био један од првих електроинтежењера који је обратио пажњу на физиолошке ефекте које на људе има висока фреквенција, струје високог напона. Пажљива примена електричне енергије би могла произвести многе позитивне медицинске резултате. У ствари, Тесла је користио такав метод за лечење споствене депресије.

Али је електротерапија убрзо навукла бес фармацеутских компанија и Америчког медицинског удружења. Иновативни рад који су учинили Тесла и други је званично сведен на ниво “надрилекарства“ на Западу, али су током година Хладног рата совјетски научници радили на Теслином истраживању и успешно практиковали сопствени облик електротерапије.

Неки задовољни клијенти

“Чудо пурпурних енергетских плоча Николе Тесле“ се завршава исказима неколико задовољних клијената.

На пример, Карен Д. из Њу Џерзија пише: “Желим да вам кажем колико су ми ваши производи помогли. Имам покидану ротаторну манжетну рамена и то је болно и ограничава моје покрете. У року од 24 сата од ношења наруквице од кварца са пурпуним диском, бол је потпуно нестао. Дечак који је имао операцију мозга због тумора и сада је склон главобољама, упитао ме је да ли може да користи малу плочу. Помогла му је и ја сам му је дала. Хвала вам на вашем времену и помоћи. Хвала на чудесном производу.“

Још похвала долази од Френклина Т. Мекдоналда из Ешвила у Тенесију.

“Управо сам добио ланчић са љубичастом плочом од мог доброг пријатеља. Био сам прилично велики скептик и био сам сигуран да је ова ствар апсолутна глупост. Али погрешио сам! Ваш производ ми је заиста променио живот! Не само да је оставио значајан ефекат на мене, већ сам приметио и да је моја породица сада боље расположена, а вибрације које одаје ова ствар показују да то функционише. Такође сам поставио плочу испод чаше воде и она је учинила да вода има много свежији укус. Моја трогодишња рођака ми је рекла нешто пре неки дан што ме је поптуно шокирало. Она је рекла да је могла осетити како се ланчић тресе и то ју је престравило. Да ли постоји нешто што деца могу видети и чуди а да ми одрасли не можемо? Ја сам одушевљен! Хвала вам на овом невероватном производу!“

Чини се да још један исказ, од Томаса Мекнера из Вашингтона, има медицинске доказе који га подржавају:

“Имам једну причу да вам испричам. Имао сам бол у стомаку и успешно сам користио малу плочу како бих ублажио бол пре моје заказане операције. Морао сам да добијем рендгенске снимке торзоа пре операције. На рендгенском снимку је била осветљена правоугаона област у облику плоче коју сам користио за бол! Техничар је био збуњен, али ја сам тачно знао шта је то – енергија је још увек била ту, помажући у болу. Сматрам да је то невероватно и сада имам доказ да енергија делује! Хвала вам!“

И тако нам остаје да се питамо о пурпурним енергетским плочама Тесле и Бергстресера. Да ли су оне савршен спој човекове технологије и чудотворне исцељујуће енергије универзума? Хоће ли оне заиста ублажити бол и поново додати енергију уморнима и депресивнима?

Без одобрења ФДА, забрањено је изношење таквих тврдњи. Али за релативно малу инвестицију можете испробати ову непознаницу.

Бекли и Шварц константно проширију своје налазе о Теслиним пурпурним енергетским плочама и позивају друге да учествују са њима у њиховом истраживању радећи директно са плочама.

Болести које је измислила фармацеутска индустрија. Како нас праве будалама да би зарађивали на нама погледајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА