Најновије

Напустила канцеларијски посао, па постала порно дива! Данас зарађује грдне паре, а треба само да уради ово (ФОТО/ ВИДЕО 18+)

Учесница ТВ емисија "Take Me Out" и "Coach Trip", , 26-годишња Британка из Хинклија, Џуди Карнал, путем популарне апликације Снепчет продаје експлицитне фотографије и видее сексуалног карактера и на њима месечно зарађује 4.000 фунти (око 500 хиљада динара), пише Би Би Си.

Џуди Карнал (Фото: Твитер)

Карнал каже да она свој подухват третира као праву комапнију. "Имате људе који певају и одржавају наступе уживо или оне који сликају па продају те слике. Ја само продајем фотографије и видее себе", појаснила је и рекла да себе назива "Премиум Снепчет девојком".

Британка свим заинтересованима за месечну претплату од 20 до 200 фунти (од 3000 до 23000 динара) шаље сексуално експлицитне фотографије и видее путем апликације Снапћет, а оглашава се на другим друштвеним мрежама попут Твитера, Фејсбука и Инстаграма.

Када јој се нека особа јави, Карнал их прво натера да пристану на одређена правила која је сама написала и на њен рачун пребаце новац за први месец претплате. Тек након што испуне те услове, она им дозволи да је прате. Британка каже да сваку особу прво провери како би се уверила да иза корисничког имена стоји права особа.

Сексуално експлицитне видее продаје откад се 2016. године појавила у ТВ емисији "Take Me Out", специјализованој емисији за упознавање. Мушкарци су почели да јој се јављају након што су је видели на телевизији. У почетку су јој њихове поруке биле "љигаве", међутим касније је променила мишљење. Продавање видеа путем Снепчета сада је њен пуноправни посао, а њених отприлике 40 претплатника стално тражи нов садржај - од видеа стриптиза до видеа мастурбације.

Правници кажу да се споменутим трансакцијама не крши закон, осим ако би се којим случајем такав садржај слао малолетним особама или ако би се слао посебно изопачен садржај.

Инстаграм је након открића да се на њиховој платформи оглашавају "Премиум Снепчет девојке" забранио све хештегове које особе користе како би промовисале такав садржај. Из Снепчета су рекли да они на својој платформи не допуштају промоцију и дистрибуцију порнографског садржаја. "Кориснички профили који приватно дистрибуирају порнографски садржај намерно крше услове коришћења наше платформе. Уклањамо их чим их неко пријави", додали су.

Карнал каже да је Снепчет сигурно окружење за зарађивање новаца, зато што се девојке не састају уживо са својим клијентима. "Ја нисам ескорт дама. (Мушкарци) су ми нудили хиљаде фунти да се упознамо и рекла сам им не", рекла је. Британка, међутим, редовно добија увредљиве и непристојне коментаре. Људи јој углавном приговарају због тога што зарађује продавањем тела. "Називају ме '*рољом' и слично. То ми смета", објашњава.

Британка је новинарима Би Би Си-ја показала поруку коју је добила од непознатог мушкарца: "Ипак си к***а. Предивна си, немој погрешно да ме схватиш, међутим срамота је што продајеш своје тело или слике. У овом свету нема морала."

Карнал каже да такве поруке добија целог дана. Отприлике сваких 30 до 60 минута стигне једна. "Данас ће ме пријатељица питати како је прошло снимање и то ће ме сломити. Међутим, канцеларијски посао који сам имала био је ми је досадан, а волим новац", појашњава.

Порно подузетница са друштвених мрежа каже да је мушкарци осуђују због тога што ради и да месецима није имала дечка. "Након што им кажем шта радим, не желе да се виде са мном. Неки желе, међутим, осетим да је то из погрешних разлога", рекла је. Њена породица се брине да се она након што заврши са продавањем сексуално експлицитног материјала неће никада бавити нормалним послом. Наиме, претплатници који јој месечно плаћају око 30 000 могу да задрже фотографије. Другим речима, Карнал губи контролу над тим садржајем.

Она каже да ће наставити да продаје садржај сексуалног карактера све док јој то буде одговарало. "Тренутно зарађујем четири пута више него што је то био случај на мом претходном послу. Пре сам се доста мучила, а сада живим према свом распореду", појашњава.

"Међутим, када људи са вама комуницирају искључиво због секса, можете се осећати безвредно. Траже да им покажем груди, да им покажем своје гаћице. Говоре ми да сам настрана и прљава. Понекад плачем. Узнемирава ме то јер је мало оних који имају нешто лепо да кажу".

Којих су то 5 поза за све оне који воле да уживају у добром погледу током секса погледајте ОВДЕ.

Извор: Jutarnji.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА