Најновије

ЧЕТИРИ ДАМЕ СУ МОЛИЛЕ ДА ГА СМЕНИМ: Јутка је поднео оставку на захтев СНС! А ево шта је Вучић још рекао о овоме!(ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је председник општине Брус Милутина Јеличића Јутку поднео оставку на захтев странке која је, како је рекао, за разлику од других одговорна. 

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Казао је, гостујући на РТС-у, да су органи СНС разговарали са њим, и да је то било компликовано питање за странку.

"Када жене називају фуксама и курвама, онда је то уобичајено и нормално", додао је Вучић , али је уклазао да СНС као одговорна странка мора да реагује. 

Вучић је потврдио да су у странци биле две струје и да је превладао захтев жена за сменом Јутке. 

"Ја сам и отац једног женског детета. У странци смо имали борбу, јер једна струја сматра да не треба попуштати нападима који се воде преко разних телевизија уз преваранте И лажове који за новац траже да се одузме мајчинство мајкама, и друга струја које предводе жене СНС, четири даме које су тражиле да поднесе оставку док се не заврши судски поступак", навео је Вучић. 

Он је рекао да су жене рекле да се залажу сваки дан против насиља у друштву и замолиле да реагује.

"Јутка је поднео оставку и остављамо надлежним судским органима да реше случај. СНС неће толерисати насиље, а чак ни неџентлменско понашање према дамам. Важно је да се види шта ће рећи надлезни органи, а не да доносимо пресуде преко ноћи", нагласио је он. 

Вучић је подсетио да је СНС као одговрна странка реаговао и у случају Гроцка. "У том случају смо реаговали као странка, а државни органи су одрадили свој посао", навео је Вучић. 

Он је додао да у случају Зорана Бабића државни органи нису имали шта да раде, јер он није возио, и подсетио на лажи да је он возио, све док се није појавио снимак. 

"Међутим, реаговали смо као странка и на то јер неопходно је да поведете рачуна И о стварима као што су ко и како вас вози. Није проблем ако постоји обострана кривица у удесу, али је проблем ако сте ишли толиком брзином, иако је Бабић рекао да није знао ништа јер је спавао. Али је морално било потребно нешто да се учини", објаснио је. 

Вучић је указао да је Јутка пет пута сам побеђивао на изборима у Брусу и да је дела која му се приписују наводно починио пре времена у СНС, већ као ДОС-овац.

Прочитајте ОВДЕ шта је Вучић ново рекао о Косову.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА