Најновије

СРПСКИ ЦАРИНИЦИ СПРЕЧИЛИ ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД?! Албанци хтели да прокријумчаре страшно оружје! (ФОТО)

Цариници су у сарадњи са полицијом, током вечери, на граничном прелазу Шид спречили покушај двојице косовских Албанаца да прокријумчаре две цеви за против-авионски митраљез, као и опругу и затварач за то оружје. 

ОВК терористи (Фото: Јутјуб)

Оружје је откривено када су дежурни царински службеници издвојили ауди немачких регистарских ознака за детаљну контролу, а када су путници покушали нуђењем новца да га избегну - то је само потврдило сумње цариника да се у возилу нешто крије. 

Браћа из Гњилана, 26-годишњи и 24-годишњи младићи, који су се упутили у Немачку у аутомобилу су скривали делове за против-авионски митраљез, 30.000 очигледно лажних евра са кинеским логом, али и заставу терористичке ОВК. 

Цеви за против-авионски митраљез браћа су сакрила између наслона задњег седишта и гепека, затварач су ставили у тапацирунг, а опругу поред акумулатора. Лажни еври нађени су у торбици која се налазила у аутомобилу.

Цариници и полиција су о случају одмах обавестили Тужилаштво, а аутомобил је послат на додатни преглед скенером како би се утврдило да ли се у њему још нешто крије.

Мило и Тачи се све договорили, имају план за акцију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА