Најновије

ОБРАЗ: Згрожени смо срамном пресудом! Иако смо утамничени, тражимо хитно дејство МСП Србије! (ВИДЕО)

Отаџбински покрет "Образ" се огласио поводом срамне пресуде доживотне робије изречене данас у Хагу Радовану Караџићу. Они су своју изјаву снимили испред Министарства спољњих послова Републике Србије.

- Ми српски родољуби смо згрожени срамном пресудом, још срамнијег ткз. Хашког трибунала против Радована Караџића, оснивача Републике Српске. Дошли смо овде да затражимо од наших надлежних државних органа да се без одлагања обрате Савету Безбедности УН као оснивачу Хашког трибунала и да од њих затраже, а уз подршку братске Руске Федерације, укидање те монструозне пресуде којом је Караџић осуђен на доживотну робију, рекао је Младен Обрадовић, испред "Образа" и додао:

- Данас је сваки Србин и Радован, сваки Србин који жели да живи у слободној уједињеној српској држави а то је желео и Караџић и сви Срби са обе стране Дрине који су се борили за слободу нашег народа, а ми смо данас утамничени. Сви Срби ма где год се налазили и где год да живе, у свима нама куца једно срце, срце братске љубави и подршке Караџићу, Младићу и свим српским витезовима и мученицима који су жртве Хашког трибунала. Данас сви ми треба сложно и одлучно станемо у одбрану наших јунака и да збацимо окове које су на наметнули НАТО зликовци и домаћи издајници. Исти они који су узроковали да РС буде лишена многих својих надлежности и да буду ухапшени Караџић и Младић, исти тај дух еврофанатизма данас влада Србијом и жели да нам отме Србију и Косово. Не смемо дозволити никакво разграничење или поделу којим се Шиптарима даје 70 одсто Косова и Метохије! Све је то света српска земља ма где год да је! Морамо живети са уверењем да ће уз Божију помоћ све оно што је отето бити и враћено, закључио је Обрадовић.

Прочитајте ОВДЕ шта је Караџић прво рекао после изрицања пресуде!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА