Најновије

ПАКЛЕНИ ЦИЉ ЗАПАДА РАЗОТКРИВЕН У ХАГУ: ПРОГОН СРПСКОГ НАРОДА! КРАЈИНА ЋЕ БИТИ ПРИМЕР! - Следеће су Република Српска и Србија!

Хашки суд се још једном разоткрио као инструмент Запада за специјални рат против Срба. Једини циљ од оснивања Хашког трибунала је прогон читавог српског народа кроз оптужбе политичког и војног руководства Србије, РС и крајишких Срба.

Босна (Фото:Јутјуб)

Српска народна партија у саопштењу за медије сматра да је осудом Радована Караџића на доживотну казну затвора Хашки суд још једном показао да је "лажни суд".

- Оваквом пресудом Караџићу, лидеру и оснивачу Републике Српске, сада желе да оспоре неупитну и на великим жртвама извојевану слободу српског народа преко Дрине, којем је у освит распада бивше заједничке државе претио нови прогон и страдање - наводи СНП у саопштењу.

- Западним земљама је одувек био циљ да ослабе и понизе српски народ на Балкану, његову државотворност и слободу, прогоном и пресудама на својим лажним међународним судовима против српских председника, премијера и генерала - констатује СНП те закључује да они "желе вечито да нас држе уцењеним, слабим и уплашеним".

С друге стране, како наводе, а насупрот драконској пресуди Караџића, пуштају да се слободно и мирно шетају "осведочени убица из Сребренице Насер Орић и косовски трговци органима и злочинци Хашим Тачи, Рамуш Харадинај, Кадри Весељи и Фатмир Љимај".

У свему томе циљ су им, сматрају у СНП, Босна без Републике Српске и независно Косово, те поручују: "Србија мора још одлучније да штити Републику Српску и да се бори за Косово, чврсто бранећи свој Устав, Резолуцију 1244 и Дејтонски споразум".

Војислав Шешељ огорчен због пресуде Радовану Караџићу. Више о томе прочитајте ОВДЕ

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Осврт на живот и политички пут Радована Караџића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА