Најновије

Равноземљаши иду на Антарктик да открију ивицу света! Кажу, никада није пређен велики ледени зид! (ВИДЕО)

Све је више оних који верују у теорију о равној Земљи, па организују конвенције, праве видео-снимке, сазивају састанке и разговарају о томе како уверити све људе да је Земља равна плоча. Њихова најновија одлука је да посете Антартик и открију ивицу света.

Земља (Фото: Јутјуб)

"Не верујемо да нешто може пасти са ивице Земље, јер много људи мисли да смо у неком облику половине кугле, те да су звезде, Сунце и Месец унутар те половине са нама. Веома су високо, али су унутра са нама. Тако да нема шансе да нешто може пасти са планете", рекао је Роби Дејвидсон, један од организатора експедиције, преноси Форбс.

Њихов план јесте да дођу "до краја" Антартика и на тај начин докажу да постоји ивица света, тј. место где се све завршава. Према њиховим навођењима, Џејмс Кук је 1773. године дошао до великог зида леда на Антартику и није могао да нађе пут око њега.

Пловио је данима и прошао више од 96.000 километара тражећи рупу у зиду кроз коју може да прође на другу страну, али је никада није пронашао, тврде они. Леденом зиду није се назирао крај. Управо због ове експедиције и њој сличних, они верују да не постоји ништа са друге стране зида, те да се ту налази ивица.

Још није одређен тачан датум експедиције, а многи жељно ишчекују резултате, јер ће они изнова покренути многе дебате између равноземљаша и оних који мисле да је Земља округла.

Прочитајте ОВДЕ све о три снимка који наводно указују на поновни долазак митских бића. 

Извор: klix. ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА