Најновије

НОГО: Ана Брнабић ће бити ухапшена јер је тајне податке о Вучићу предала Американцима! (ВИДЕО)

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић,, био је народни посланик Српског покрета Двери, Срђан Ного. Тема емисије је била односи Србије са НАТО савезом и рушење владајућег личног режима Александра Вучића од стране опозиције.

Срђан Ного (Фото: Јутјуб)

У емисији се још говорило и о антиНАТО скупу, који се одржава у недељу, 24. марта, испред Генералштаба Војске Србије, последицима НАТО бомбардовања Србије, како се мења власт у Србији, које све природне ресурсе Србије држе странци и Монтгоморијевом плану о начину смене режима у нашој држави.

Било је речи и о разговорима између народних посланика у Скупштини Србије, ко све чини СНС, односу власти према опозицији, резултатима државне комисије која је утврдила раст малигних обољења због НАТО бомбардовања Србије, безидејности политичких странака и како се решава утицај страног фактора у управљању државе.

Ного је причао и о томе зашто се не процесуирају оптужбе против политичара осумњичених за корупцију и лоповлук, клевети, (као кривичном делу), убиству Зорана Ђинђића, корупцији у Трговачком суду и правосуђу, захтеву Високог савета правосуђа да се кривично гони због формирања Народног суда правде. Као и о обавезности снимања судског процеса, судској достави, кршењу закона од стране Поште и Скупштине Града Београда, раду извршитеља и како нас пљачкају банке.

Такође, причало се и о разговору делегације Двери са Александром Вучићем у вези кредита у швајцарским францима, како извршитељи отимају народу станове и како се то решава, о имовинским картама судија, институту Стечај над имовином физичког лица и како до независног правосуђа. Затим о процесу против Мираслава Мишковића, америчкој контроли над српским правосуђем, судском процесу против генерала Перишића и пензионисању генерала Аце Томића.

- Ана Брнабић је била недавно у Америци нико не зна шта је тамо радила а радила је све, поднела белешке о Вучићу и многим моћним људима. Брнабић је играч за себе. Актуелан је сукоб у Влади а чекам још потврду, из два извора ми је стигла информација у вези са сукобом такси удружења и апликација а умешани су брат Ане Брнабић и Зорана Михајловић. Могућа је смена Брнабићеве а и њено хапшење, каже Ного.

На крају емисије изнео је став о могућим начинима смене режима Александра Вучића, проблемима који највише тишти народ и како да се они реше, о мини-хироелектранама, неопходности политичких дебата у јавном животу Србије, српској опозицији, српским земљама и политичкој коректности и решавању косметског проблема.

Прочитајте ОВДЕ шта то не смета Обрадовићу и да ли је постао вођа протеста.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА