Најновије

Поново је у Србији активирана НАТО улична структура

Навршава се 20 година од почетка злочиначке агресије НАТО на Србију! Мотив Запада за војни напад 24.марта 1999. године налазим у потпуној елиминацији српског фактора на Балкану.

Mиша Вацић (Фото: Јутјуб)

Пише: Миша Вацић, Српска десница

Као лидер  Српске деснице мислим да политичке елите западних држава у српском народу виде руску испоставу на југоистоку Европе. У данима сећања на невине жртве НАТО терора подсетио бих на стравичан биланс нелегалне акције против суверене Србије.

Нити једним јединим актом наша земља 1999.године није угрозила ниједну чланицу НАТО већ се легитимно борила против албанског тероризма на Косову и Метохији штитећи свој територијални интегритет. Западни медији искривљено су јавности приказивале Србе као геноцидне примитивце ради оправдања својих недела. НАТО је починио монструозне ратне злочине над Србијом.

Од дејстава авио-бомби и ракета погинуло је око 2500 цивила (79 убијене деце) и око 500 припадника војске и полиције. Рањено је преко 12 000 особа а материјална штета процењена је на близу 100 милијарди америчких долара. За ове срамне злочине нико никада није одговарао!

Рушење Србије западне силе вршиле су и изнутра користећиколаборанте из редова тадашње опозиције. Поједини „српски“сарадници агресора бестидно сутражили снажнија дејства!  НАТО је био немоћан према српским снагама па хајде по школама! Након Кумановског мира и доношења резолуције 1244 СБ УН која гарантује наш суверенитет на КиМ непријатељ креће у унутрашњу акцију сламања легалне власти у Београду. Запад започиње сабирање антисрпских покрета у „једанод17“ уз огромну доларску помоћ!

Паролама о „диктаторском“ режиму активисти ДОС извели су информативну хипнозу јавности и у погодном моменту извршили пуч 5.октобра 2000.године. Силом се ушло на државну ТВ, трезор, паљена је Скупштина а институције су заказале! Истог момента почело је урушавање суверенитета Србије и кренуло се у пустошење привреде и комадање територија. Насамарени грађани дуго времена су чекали на повратак атрибута независне државе па су дочекали.

Сматрам да је последњих година доста елемената покренуто на боље али видим да се поново активира стара/нова улична структура преко својих послушника Ђиласа и Јеремића. Држава која се налази на путу опоравка ипак мора обратити већу пажњу на већ виђени феномен Анасовић-Тепић-Обрадовић-Трифуновић! Поново се путује „по мишљење“ на Запад и масовно дезинформише јавност старим мантрама о „диктатури“!

Морам подсетити грађане да су коловође „грађанских“  протеста упали на РТС уочи годишњице погрома над Србима на Космету! Случајно? Исте особе које су изместиле државно питање КиМ са УН на Брисел, депортовале српске хероје у Хаг и извршиле „демократске“ транзиције  ће вероватно „прославити“  годишњицу НАТО агресије на специфичан начин-можда шибицама у Скупштини? Питам се ко шаље српску децу на српску полицију? Сергеј се скија по Колораду док санкају наше гимназијалце! Генијално лош план Вуковазаогрнутих у кежуал јагњеће рухо познате вијетнамке.

Јок у НАТО!

Срамна одлука Хашког суда у случају Радована Караџића, више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Песма о Живку Кораћу последњем активном војнику РСК који је пет година пружао отпор усташким властима.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА