Најновије

"ПУШИЛА ЈЕ ЦИГАРУ ЗА ЦИГАРОМ, ПИЛА ЈЕ ПИВО ЗА ПИВОМ..." Улемек открива најинтимније детаље: Како је Аркан спасао Цецу и како су започели везу

Некадашњи официр Српске добровољачке гарде и стриц Милорада Улемека Легије, Михајло Улемек, детаљно је описао први сусрет Жељка Ражнатовића Аркана и, тада, Светлане Величкови

Цеца и Аркан (Фото: Јутјуб)

“Аркан и Оливер Мандић су били јако добри пријатељи и једног дана долази он код Аркана у Ердут да му се пожали на велики проблем који има”, објашњава Улемек.

Оливер је тада Жељку објаснио како постоји једна млада, лепа и добра певачица која се налази у Швајцарској код неких муслимана.

“Отишла је по уговору, причао је Оливер Мандић Аркану, а они су јој узели пасош, затим и дрогирали. Прво су јој убризгавали дрогу у поморанџе и јабуке. Ошишана је до главе, а мајка и отац кукају и плачу”, наставља Михајло Улемек.

Онда Улемек открива како је Оливер замолио Жељка да је избави из тог ропства.

Аркан је само одговорио да за њега не постоји немогуће и одмах ангажовао своје пријатеље како би Светлану Величковић пребацили у Беч.

“Након извесног времена Цеца се појављује на једној свадби у Ердуту, Олишка је довео да пева”, наставља Улемек.

И додаје како су Арканове прве речи када ју је угледао биле: “Што си ми је довео?”, обраћајући се Оливеру Мандићу.

Михајло Улемек, стриц Милорада Улемека, каже како му је једном приликом у неком хотелу у Бањалуци, на врата собе закуцала Цеца.

Пустио ју је унутра, али ове њене речи није очекивао.

“Замолила ме је тада да кажем Жељку коју лепу реч за њу, јер је не ј*ебе ни два одсто”, рекао је Михајло.

Он јој је тада објаснио да Аркану нема ништа лепо да каже за њу.

“Пушила је цигару за цигаром, он то није волео. Пила је пиво за пивом, човек у животу није попио алкохол, он то не воли. Нисам спавао са њом па да знам каква је у кревету. Како да је хвалим?”, наставља Легијин стриц за Балкан инфо и додаје да се након његових речи Цеца само окренула и отишла.

Према његовим речима, након овог догађаја из хотела је Цеца Радету Ракоњцу казала да ће од њиховог команданта направити малецног човека.

Михајло је Радету само казао да та прича не пије воду и да глупа певачица Аркану не може ништа. Ракоњац је Улемека упозорио на чињеницу да Цеца није наивна.

“Прошло неко време, и мене Аркан позове да дођем у Београд. Кренемо ка некој приватној кући, унутра мрак, кад оно студио Марине и Футе Туцаковић. Облепљен картонима за јаја, Цеца у неком стакленом кавезу са слушалицама, онај тамо нешто миксује”, прича Михајло Улемек.

Михајло Улемек се на свадби напио, али не због весеља.

“Ја и покојни Шуца Ђорђевић смо код Цеце попили, једно добре 2 литре вискија, а после још четири. Да вам каже, од муке сам плакао”, овим Улемек завршава своју причу о упознавању Аркана и Цеце.

Луна до најситнијих детаља испричала како изгледа Марков и њен секс, па споменула Слобу! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА