Најновије

СРПСКИ КОНТРАОБАВЕШТАЈАЦ ОТКРИО: Знали смо да ће нас НАТО бомбардовати годину дана раније! Имали смо сатнице, сценарије, све!

Мирослав Марјановић Атос, контраобавештајац и дипломата открио је за Прву тв да је послат у Париз са задатком, где је био запослен као политички саветник амбасадора, а уствари је прикупљао информације и интерна сазнања о намерама "противника". 

НАТО бомбардовање (Фото: Јутјуб)

- То је метода која се данас практикује у целом свету - објашњава он. 

Он открива да је ангажовао нашег, али и француског држављанина Југослава Петрушића, који је био у позицији као активни припадник службе да доставља битне информације. 

Једна од њих била је и да ће бити рата, односно бомбардовања Југославије. Прво сазнање било је у априлу 1998. године, годину дана пре! 

- Агресија се у првобитној варијанти спремала за 1.септембар 1998. године. Америчка служба је дошла до сазнања да информације цуре из НАТО савеза, и зато је бомбардовање померено за пролеће 1999. - тврди он.

Одмах је јавио да ће нас "сигурно бомбардовати".  Као грађанин сматра да је ово могло да помогне да се бомбардовање избегне, али о реакцијама политичког врха на ову информацију не зна много јер је био у Француској и радио свој посао.

Лоше се осећа због тога што његово огромно сазнање ипак није спречило рат. 

Било је ту 188 густо куцаних страница материјала са комплетним сценаријама, плановима, сатницама, сведочи он.

Гостујући у емисији “Скенирање “ у продукцији Хелмкаста, историчар Милош Kовић оценио је да би разграничењем или признањем Kосова, председник Александар Вучић предао, поред српске територије, Хашиму Тачију и Рамушу Харадинају 120.000 Срба. Прочитајте ОВДЕ све о томе.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА