Најновије

Луна је признала се*с са Гастозом, а Марко пред свима рекао шта мисли о томе - крај! (ВИДЕО)

Задругари су током вечери учествовали у емисији "Питања новинара", када су давали веома искрене одговоре на многа питања која су им постављена. 

Луна, Марко, Гастоз (Фото: Јутјуб/Србија данас)

Тако је један од новинара упитао Марка Миљковића да открије да ли је знао да је његова девојка Луна Ђогани упражњавала секс са Ненадом Маринковићем Гастозом, с озбиром на то да је месецима тврдила да то није истина.

- Рекла ми је она то раније, ја сам то знао и нема разлога да ме то нешто погоди због тога што је изнела јавно. Вероватно није имала потребе за тим, али је она устала и рекла да не би имала стресове у будућности. Она је мени то рекла на време тако да што се тога тиче нисам био изненађен. Осећала је да то треба да призна, немам ништа против тога, најбоље је рећи истину и нико ти не може ништа. Подржавам је у томе, али могла је да прећути - рекао је Марко.

Она је истакла да је то крај пријатељства са њим због Марка, а то је потврдила и у емисији и пред свима.

- Марко је мој дечко и он ми је пречи. Ненад је неко ко ће то разумети, нас двоје нисмо у емотивној вези, он је мој пријатељ и једноставно, познајем га и битно му је да будем срећна. Он ми је послао поруку да би волео да будем срећна и да нађем неког и да се заљубим опет. Зна кроз шта сам пролазила док сам била напољу, знам да му је драго што сам срећна и прихватиће то - рекла је Луна.

Огласила се по први пут Шабанова удовица, шта је поручила сазнајте ОВДЕ. Ћерка босанског певача отишла из земље и променила име, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Медији
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте Лунину голу задњицу.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА