Најновије

САСУЛИ ТРАМПУ У ЛИЦЕ, ОЧИТАЛИ МУ ЛЕКЦИЈУ: Народ окупираног Голана решен да одбрани сиријски суверенитет по сваку цену! (ВИДЕО)

Становници окупиране Голанске висоравни објавили су у петак изјаву којом су осудили недавне коментаре америчког председника Доналда Трампа о признавању израелског суверенитета над овим регионом.

Народ Друзи на Голану подржава Сирију и Башара ал Асада (Фото: Јутјуб)

У саопштењу објављеном у петак, становници окупираног сиријског Голана су рекли:

- Трампове изјаве о Голану нису дошле као нешто ново, јер смо свесни његове подршке шефу израелске окупацијске војске Бењамину Нетанијахуу који пролази кроз политичку и судску кризу. Тренутна политичка сцена је резултат постојаности отпора и неуспеха непријатељског пројекта против Сирије – стоји у саопштењу.

- Сиријски арапски народ на Голану претходно је стајао у побуни против француских окупатора; наставићемо да држимо национални став како би уништили сваки пројекат окупације, попут овог пројекта анексије, и ми ћемо се придржавати наше воље која није поражена – наводи се у саопштењу народа Голана.

- Народ окупираног сиријског Голана потврђује целом свету, као и америчкој администрацији, да стабилност у региону неће бити остварена кроз ову континуирану окупацију и кроз подржавање и консолидацију расне политике ционистичког ентитета – додаје се у саопштењу.

- Како су ваши претходни пројекти пропали - иако су били бољи амерички председници од вас у политичким и војним доменима - опет ће пропасти, па научите лекције из историје ... коначна победа ће бити за праведне ма колико дуго чекали на победу.

Погледајте ОВДЕ најдужу колону предаје Исламске државе.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Трампова изјава о израелском Голану поново потпирује ватру на нестабилном Блиском истоку

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА