Најновије

СЕЋАТЕ ЛИ СЕ БИГ МАМЕ? Певање је кидала, а да је данас видите, не бисте ни знали да је она!

Светлана Танасић познатија као Биг Мама била је најстарија учесница четврте сезоне Звезда Гранда која је емитована током 2008. и 2009. године. Приликом такмичења музички стручњаци су били одушевљени гласом Биг Маме и предвиђали су јој блиставу каријеру. Након што се појавила на такмичењу и избацила неколико песама које нису добро прошле, учествовала је и у првој сезони Фарме.

Биг Мама (Фото: Јутјуб)

Међутим, ни то није помогло да њена каријера крене узлазном путањом, па се бацила на певање по приватним прославама, а почела је и са продајом гардеробе и ципела преко интернета.

Биг Мама сада изгледа потпуно другачије, живи у околини Љига, повукла се из јавног живота, али сматра да се неко од њених колега поиграва са њом, па је одмах реаговала и огласила се на друштвеним мрежама.

Roko slatkis medeni ❤❤❤❤❤❤❤

Posted by Svetlana Tanasic on Среда, 19. децембар 2018.

- Интересовање за мене још траје, повукла сам се из јавног живота и, богу хвала, још певам као и пре такмичења. Већ неколико дана размишљам да ли да се огласим или не, ипак сам решила да то учиним јер се неко бескрупулозно поиграо мојим послом и мојом егзистенцијом - написала је Светлана и додала:

Veliki pozdrav prijatelji,divno vreme za setnju

Posted by Svetlana Tanasic on Петак, 22. март 2019.

- Наиме, до мене је стигла вест да је неко од мојих колега из Ваљева почео да подрива мене као певача. Знам да су љубомора и завист веома опасна болест и да за то лека нема. Уколико неко од мојих колега са којима сам сарађивала има нешто да каже против мене, нека ми се обрати, нека каже мени у лице, те лажи и неистине које су изречене о мени су огледало исте те особе! Онај ко се игра мојим послом и мојим хлебом не може у животу добро да прође! Како радиш, тако ти се враћа у животу - сматра Биг Мама.

Остале вести из рубрике Селебрити прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА