Најновије

СРПСКА ДЕСНИЦА: Избацити НАТО из зграде Генералштаба у следећа 72 дана

Српска десница никада се неће помирити са окупацијом дела своје територије и борићемо се свим легалним политичким средствима да спречимо уплив непријатељски оријентисаног страног фактора у наше државне институције, саопштио је овај покрет поводом годишњоце НАТО агресије.

Српска десница (Фото: Српска десница)

- Почињена неправда над нашим народом не сме бити препуштена забораву јер нико други уместо нас неће се изборити за угрожене српске националне интересе. Убеђени смо да је правда спора, али достижна и зарад тога остајемо вечито привржени идеалима правде и слободарске традиције оних који су 24.марта 1999. године стајали на бранику наше државе и нашег народа – поручују из Српске деснице.

Српска десница саопштава да са пијететом обележава 20. година од почетка нелегалне НАТО агресије на Србију. Подсећају јавност на стравичне учинке овог криминалног акта који није одобрио једини меродаван орган за међународну употребу војне силе, а то је Савет безбедности Уједињених нација. Они кажу да је Србија штитила сопствену независност и територијалну целовитост од албанских терористичких група на потпуно легитиман и законит начин!

- Током 78. дана ужасне кампање НАТО бомбардовања наше земље убијено је преко 2.500 грађана Србије, а преко 10.000 је повређено. Јуначки браниоци Србије из војске и полиције принели су на олтар слободе преко 500. живота и тако себе сврстали међу савремене Обилиће. Српска десница чува тужну успомену на најневиније жртве агресије јер је 79. деце узраста од 2. месеца до 15. година настрадало кривицом НАТО. У немоћи да униште војне снаге покренуте су акције напада на породилишта, стамбена насеља, избегличке колоне, возове и школе. Српска десница апелује на савест свих оних који НАТО агресију не узимају за озбиљно. Опомињемо да је током рата нападнута кинеска амбасада, зграда националне телевизије као и да је масовно коришћено забрањено оружје попут касетних бомби и опаснe муниције са осиромашеним уранијумом чије последице ће осећати многе будуће генерације. Данас постоје чак и домаћи плаћеници који нас обавештавају о „лековитости“ уранијума тако да је агресија и даље у току што је веома важно имати на уму и након 20. година – кажу из Српске деснице.

Они подсећају да за наведене злочине против човечности и остале многобројне ратне злочине нико никада није одговарао.

- Уместо истинских НАТО ратних криминалаца, пред „међународне судове правде“ изведени су Срби иако су се само бранили од наметнутог напада како им је налагао Устав и положена заклетва. Српска десница противи се постојећој канцеларији НАТО-а при српском Генералштабу и пре годину дана смо, као прва национална организација први јавно изразили свој политички протест са јасним захтевом да се они изместе из једне од најпоштованијих институција нашег народа. Данас, позивамо све родољубиве и патриотске организације да нам се придруже у заједничкој борби, позивамо да сви организују потписивање петиције ради измештања канцеларије НАТО из зграде Генералштаба у следећа 72 дана. Тиме би се учинио значајан политички и државотворан корак – кажу у СД.

Срби ускоро улазе у 7528. годину, а више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бранислав Марић о паду западног света.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА