Најновије

ХАОС У СКУПШТИНИ! ШЕШЕЉ БРУТАЛНО НАПАО ЉАЈИЋА! Оно што је лидер радикала рекао Расим му неће заборавити

Шеф посланичке групе Српске радикалне странке (СРС) у Скупштини Србије Војислав Шешељ поставио је данас питање министру унутрашњих послова Небојши Стефановићу да ли зна да "потпредседник Владе Расим Љајић криминалним радњама купује цели Нови Пазар".

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ је у дану када се у парламенту постављају посланичка питања рекао да је, између осталог, угоститељско предузеће "Липа" из Новог Пазара чим је, како каже, Љајић дошао на власт, продато за 1,2 милиона евра, а у свом саставу има на десетине објеката.

"Бачевац, пиши", обратио се Шешељ из клупе посланику Љајићеве Социјалдемократске партије Србије ( СДПС) Муамеру Бачевцу.

Он је рекао да је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић лично одговоран ако не зна за све то што се дешава у Новом Пазару.

"Што се тиче ових будалаштина од (Војислава) Шешеља, на њих више немам никакав коментар, одговорио му је Бачевац у парламенту.

И раније је било "варница" између радикала и СДПС, јер је лидер СРС рекао да је Расим Љајић вођа једног од најјачих нарко картела, што су у СДПС одбацили, оптужили Шешеља, а и министар Небојша Стефановић је у парламенту рекао да МУП нема таква сазнања.

Шешељ тврди да војска Србије мора да реагује на Косову. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војислав Шешељ: У Сребреници није било геноцида!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА