Најновије

Исповест жене која ради на хотлајну: Неки мушкарци су ме понижавали, неки имали болесне идеје, али ово је дефинитивно најчуднији захтев

Анђелика Вајти ради на "врућој линији", па је за "Бродли" испричала како се нашла у том послу и шта је све доживела.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Ово је њена прича:

Телефонским сексом сам почела да се бавим када сам радила као шминкерка у стриптиз клубу. Једна плесачица ми је испричала колико новца зарађује, а ради од куће. То ми је било довољно. Имала сам 20 кад сам почела, сад ми је 24, радим то четири године.

Први пут када сам имала телефонски секс тип је рекао: "Јеси ли отвореног ума? Хоћеш ли урадити све за мене?" Одговорила сам - наравно! Затим ме питао: "Хоћеш ли ми феном продувати гузу?" Он се спустио на све четири, а ја сам узела фен и упалила га. Цело то време хтео је да му причам простоте.

Након тога била сам згађена и збуњена. Нисам очекивала нешто такво. Али онда сам помислила да зову сервис за фантазије с разлогом. Ти типови никоме у животу не могу испричати о чему маштају, чак ни својим партнеркама, зато што ће наићи на реакције у стилу - што није у реду с тобом?! Почела сам то мало више разумевати. Када сам тек почињала с телефонским сексом била сам доста срамежљива и затворена. Сада нисам само оператерка на сексифону него сам дословно терапеут. Ти људи ми се отварају и причају о свему.

Мушкарци не зову само због телефонског секса. Говоре о томе како их жене варају; или како су добили отказ; како нису видели децу након развода.

Нигде другде не могу рећи како се осећају. Ја им одговорим нешто у стилу:

"Јако ми је жао што то пролазиш, али увек постоји светло на крају тунела. Нећеш бити сам. Сигурно ћеш пронаћи савршену особу за себе.

Када тип назове сервис за који радим одаберу различиту категорију, зависно од фантазије. То може бити 'Једва легална' или 'Све пролази'. И онда базираш своју улогу према категорији коју је одабрао. На пример, ако лик одабере 'Једва легално' прво што увек пита је колико имам година.

Кажем нешто у стилу: "Смем ли бити искрена? Навршила сам 18 пре два дана. Родитељи су ми на путовању, а ја сам размажено дериште. Пријатељице ми говоре како је овај сервис супер јер га стално зову. Причају с пуно зрелих мушкараца! Одлучила сам да назовем и мало се забавим."

Неки мушкарци с којима разговарам су агресивни. Понижавају вас. Кажу ствари попут: "Ти си дроља, ти си куја, ти си ништа, ти си само жена!" Али има позиваоца који су невероватно слатки и говориће како сам невероватна и секси.

Морам се прилагодити њиховим фантазијама и не могу да одустанем. Слично је као и на сваком послу. Већина позиватеља жели обичан секс преко телефона, али неки су мушкарци врло креативни у својим фантазијама. Рецимо Џим жели да му родим децу. Жели детаљно да опише шта ће ми ради како бих остала трудна.Или рецимо Тим, он жели да га понижавам. Морам га вређати и говорити да има мали пенис.

Био је један позиваоц који је хтео да се правим како сам дебела веверица која скаче с дрвета на дрво. Помислила сам - како уопште звучи дебела веверица? Рекла сам му да ми баци лешник и да ме нахрани. Тај сценарио га је напаљивао пуних 45 минута. Зарађујем између 120.000 и 140.000 динара недељно.

Све то с чиме сам се сусрела на тој секси линији стварно је утицало на мене. На почетку ме је јако сметало. Знала сам у маркетима да посматрам мушкарце које видим. Помислила бих - је ли ово лик који жели секс с неком малолетницом? Је ли то мушкарац који жели силовати жене? Је ли то директор који фантазира о томе да му неко стави дилдо у гузу у канцеларији?

Након неког времена схватила сам да ти типови вероватно не желе те ствари у стварном животу. То је само разговор, фантазија. Престала сам прекомерно да анализирам и осуђујем те мушкарце и почела сам се више отварати.

И мој приватни живот се побољшао. Постала сам лежернија са својом сексуалношћу, сада сам много отворенија.

Мушкарци, не брините! Величина "алатке" није кључ женског оргазма! Ово је главна ствар! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: 100posto.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Хотлајн на хрватски начин

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА