Најновије

СКАНДАЛОЗНО: Суд не занима што је неко у Јуткино име нудио паре и посао у замену за повлачење пријаве о сексуалном узнемиравању!

Милутин Јеличић Јутка, кога је седам жена оптужило за сексуално узнемиравање, опходио се према својим жртвама као да су његово власништво.

Милутин Јеличић Јутка (Фото: Јутјуб)

Злодела која им је чинио изашла су на видело, тек након што је његова бивша секретарица Марија Лукић јавно објавила ласцивне поруке које јој је слао. За две године, колико је била запослена у Општини Брус, чији је он догододишњи председник, послао јој је преко 15.000 порука.

Пакао који је преживела, Марија је решила да јавно обелодани, оног тренутка кад је схватила да против локалног шерифа више не може да се бори сама. Тад се сазнало да Јутка није само од ње тражио секс. Снежана Бојић такође је Јеличићева жртва, а да ствар буде гора, несрећна девојка је завршила на психијатриском лечењу након свега што јој је приредио.

Снежана је  испричала како је упознала Јеличића и на који начин се опходио према њој. 

Иначе, према писању једног београдског медија,  Андреја је рекла да је Јутка нудио новац и посао да повуку пријаву! 

Ово је још један доказ у прилог тези да је тужилаштво погрешило када није подигло оптужницу у Снежанином случају, јер се Јеличић дрзнуо да покуша да их подмити. Она је испричала како је то изгледало. 

- Дошао је друг мог сина. Јутка га је послао да преговара. Тражио је да Снежана повуче пријаву, а да ће заузврат добити посао и она и син. Осим тога, нудио је и новац - "10.000, 15.000, 20.000 евра, није проблем, колико год треба". Тражили су да Снежана изађе и јавно каже да је лагала. По савету који сам претходно добио од полиције, прихватио сам. На путу до кафане у којој је требало да се сретнем с Јутком, пришао сам полицајцу и рекао му где идем. Чекао сам Јутку 45 минута, али се није појавио. Снимили смо све шта нам је нуђено и аудио снимак смо предали полицији. Ипак, тужилаштво се није запитало зашто Јеличић све то нуди ако није крив - испричала је Андреја. 

Ово је наишло на лавину коментара на друштвеним мрежама. 

Прочитајте ОВДЕ коме је то укинута пресуда после 16 година суђења.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА