Најновије

СИН СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА СЕ ЗАМОНАШИО У РУСИЈИ?! Огласила се и Мира Марковић!

Марко Милошевић, син Слободана Милошевића, веровали или не, замонашио се! Овако гласе информације које долазе из Русије, за које нико не зна да ли су само плод бујне маште или се Слобин Марко заиста окренуо духовном животу.

Слободан Милошевић (Фото: Јутјуб)

У кругу блиском фамилији Милошевић све су јаче гласине о наводном одласку Марка Милошевића у један од православних руских манастира. Слобин син, некадашњи власник "Мадоне", Бамбиленда, дечко који је волео брзу вожњу и носећи гајбице стекао империју, одлучио је да се замонаши.

- Сви блиски пријатељи чули су за ову причу. Једни тврде да је стопроцентно тачна, други само да је то још један напад на покојног Слободана Милошевића - открива извор близак Мири Марковић.

Према његовим речима, Марко се замонашио у једном православном манастиру у Русији, а све приче оних који то разносе поткрепљене су чињеницом да Марка дуго нико није видео ни чуо.

- Нико не зна где је и шта ради - каже извор.

Супруга некадашњег председника СРЈ Слободана Милошевића, Мирјана Мира Марковић, на питање да ли је тачно да се Марко замонашио, кратко је одговорила:

- Не желим о тим глупостима да разговарам.

Ви процените шта овај одговор значи и да ли је по ово још једна од лажних вести или ће бити по оној народној: "Где има дима ту и ватре има".

Пао војни хеликоптер-има мртвих! Више о томе прочитајте ОВДЕ

Извор: espreso. rs, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Слободан и Марко Милошевић, телефонски разговор.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА