Најновије

БРАЗИЛ ПРЕТИ РУСИЈИ! Скандалозан захтев упућен руској војсци!

Одговарајући на изјаву америчког председника Доналда Трампа, који је изјавио да Русија "треба да напусти Венецуелу", Москва је нагласила да руско војно особље спроводи билатералне споразуме о одбрани у овој латиноамеричкој држави и да ће тамо остати све док обе стране сматрају то потребним.

Николас Мадуро (Фото: Правда)

Бразилски министар спољних послова изјавио је да би руска војска требала да напусти Венецуелу уколико су тамо да "подупиру" председника Николаса Мадура. У интервјуу за Ројтерс, бразилски високи дипломата Ернесто Арауижо рекао је да се нада да ће Москва признати да ће подршка Мадуру "само продубити колапс венецуеланске економије и друштва и да је једини излаз из кризе одржавање избора под привременом владом на челу са опозиционим лидером Хуаном Гваидом. "

Изјаве бразилског дипломате уследиле су након захтева америчког председника Доналда Трампа, који је позвао Русију да "напусти" Венецуелу. Осим тога, амерички потпредседник Мајк Пенс изјавио је да Вашингтон сматра долазак руских војних авиона у Венецуелу  "непожељном провокацијом".

НАТО донео кључну одлуку. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Руске снаге су стигле у Венецуелу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА