Најновије

НЕПОБЕДИВА РУСКА ЛЕТЕЋА ТВРЂАВА ДОБИЈА МОЋНУ НАДОГРАДЊУ: Ту-22М3 постаје још убитачнији! (ВИДЕО)

Авионска компанија "Тупољев" (део корпорације "United Aircraft Corporation") предала је на нову надоградњу стратешки бомбардер Ту-22М3 руским ваздухопловним снагама, известио је службеник задушен за медије у компанији "Тупољев".

Ту-22М3 и сухој (Фото: Јутјуб)

- Авиокомпанија Тупољев која је интегрисана у “United Aircraft Corporation” најављује пребацивање бомбардера Ту-22М3 на надоградњу руским ваздухопловним снагама након измена у оквиру услуга - наводи се у саопштењу компаније.

Бомбардер је подвргнут неким модификацијама у Казанском ваздухопловном постројењу (огранак компаније Тупољев), наводи се у саопштењу.

- Сва теренска испитивања успешно су обављена на авиону у станици ваздухопловног погона у Казану. Након предаје купцу, авион је извршио лет до базе – наводи се у саопштењу.

Бомбардер Ту-22М3 са четворочланом посадом одређен је за гађање циљева у стратешку дубину непријатељске територије. Бомбардер може да развије максималну брзину од 2.300 км на сат и има оперативни домет од 7.000 км.

Бомбардери ће бити модернизовани у оквиру пројекта Ту-22М3 за набавку нових пројектила дугог домета. Како је рекао један извор из министарства одбране, Ту-22М3 ће се користити за тестирање руског хиперсоничног оружја. Бомбардер ће моћи да носи неколико хиперсоничних ракета.

Сиријска Четврта дивизија ударила жестоко на џихадисте у Идлибу и Хами. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Посада руског стратешког бомбардера Ту-22 М3

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА