Најновије

ПОСТАНИТЕ ЗВЕР У КРЕВЕТУ: Уз помоћ ових трикова запалиће те постељу

Већина људи користи правило "тихо и брзо“ када је у питању секс. Многи су једноставно научени да буду тихи и да заврше са сексом што је брже могуће - а то је највећа грешка коју можемо да направимо.

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Разлог за ово можда лежи у младости, када је самозадовољавање било нешто што смо морали да кријемо. Међутим, истина је да прављење звукова током секса чини нешто магично. У случају да те звукове почнемо да производимо и пре него што се ствари захуктају, обострано уживање је загарантовано. 

Када дозволимо звуку да уђе у наш живот, сензуално задовољство се шири целим телом. Оно се буди и појачава наше сексуално узбуђење. 

Извуците максимум из вашег вођења љубави уз ове савете: 

1. Експериментишите са звуковима чак и пре него што почнете да се осећате узбуђено. Пробајте да дозволите звуку да постане почетак сексуалног уживања, а не само његов споредни производ. 

2. Покушајте да видите да ли додавање оргазмичких звукова узбуђује вашег партнера. Кладимо се да ће полудети од среће. 

Секси звукови могу додатно охрабрити партнера. У исто време навијате за њих и узбуђујете их. Секси звукови су секси. А када правимо срећне секси звукове током секса, то партнеру ставља до знања да уживамо у његовом додиру и вештини. 

3. Секси звукови помажу нам да изађемо из главе и препустимо се телесном задовољству. Они умирују наш ум и престајемо да размишљамо. У сексу су кључна осећања, а секси звукови нам помажу да останемо у тренутку еротске повезаности.

Mлијана испричала језиве детаље како је силована, снимак погледајте ОВДЕ.

Извор: Република

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Mушке и женске припреме за град.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА