Најновије

МУШКАРЦИ ШИРОМ СВЕТА ГА КОПИРАЈУ! Постао је херој и модна икона! (ФОТО)

Индијски пилот Абхинандан Вартаман који је ухваћен у Пакистану након што је његов авион срушен у сукобу, постао је модни трендсетер након повратка у Индију, пише Си-Ен-Ен. Он је постао заштитно лице напетости након пада на пакистанској територији прошле седмице.

Индијски пилот Абхинандан Вартаман (Фото: Јутјуб)

У част народног хероја, мушкарци широм Индије почели су да копирају његове карактеристичне бркове. Пакистанска армија је саопштила 27. фебруара да је оборила два индијска војна авиона која су нарушила ваздушни простор у спорном Кашмиру и заробила двојицу пилота.

Индијски пилот се катапултирао и сигурно приземљио помоћу падобрана. Он је у почетку мислио да се налази у индијском делу Кашмира, али кад су локалци почели да га гађају камењем, морао је да испали неколико хитаца у ваздух да би се одбранио.

Индијски пилот је појео тајна документа и нацрте мисије како не би пала у руке непријатељу. Убрзо су га заробили пакистански војници и приликом физичког обрачуна сломљен му је нос.

Званични Исламабад је на дан ослобађања пилота емитовао снимак с његовог испитивања, у коме он захваљује пакистанској армији на професионалности и што га је спасла од руље.

Израел жестоко напао Сирију. Иран спрема освету. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пакистан ослобађа индијског пилота Абхинандана Вартамана

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА