Најновије

"Поново заједно": Његове књиге продате су у 35 милиона примерака

„Поново заједно“ Марка Левија, аутора најчитанијих савремених француских романа на свету, наставак је бестселера „А ако је то ипак истина“, који му је донео велики успех и награду „Гоја“ – Спилберг је по њему снимио филм „Just Like Heaven“. „Поново заједно“ је узбудљива авантура и запањујућа прича која нас изазива да промислимо о суштини романтичног односа и нашој бескрајној жељи да верујемо.

Фото-Лагуна

Четири године након првог сусрета, незаборавни јунаци романа „А ако је то ипак истина“ Артур и Лорен поново су заједно, и то сасвим случајно. Артур се вратио из Париза у Сан Франциско: свом пријатељу, послу и вољеном граду. Једино му Лорен недостаје: жена због које је све жртвовао да би је спасао, а затим поново изгубио. Помирио се с тим да је више никад неће видети. Али, судбина се опет умешала и сада Лорен треба да спасе Артура… ако успе да га пронађе на време. Кад им живот пружи другу прилику, хоће ли они ризиковати и зграбити је?


Марк Леви је више од успешног писца – он је друштвени феномен. Бројке говоре саме за себе: продато је 35 милиона примерака његових књига, које су преведене на 49 језика. По његовим романима снимљени су филмови и ТВ серије.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА