Најновије

ПОСЛЕ СИМЕ, ЈУТКЕ И БАБИЋА - НОВА СНС АФЕРА: Тешке оптужбе - радник се убио због притиска управе јавног предузећа

У холу Народне скупштине РС део опозиције, који бојкотује њен рад, отпочео седницу "паралелног парламента", не признајући парламент који се одржава у пленуму. У оквиру рада "паралелног парламента" постављана су посланичка питања. У име посланичке групе Двери, посланичка питања поставио шеф посланичке групе Бошко Обрадовић. Он је изнео жестоку оптужбу да се магационер једног јавног предузећа убио јер је притискан да прикрије мањак који је направило руководство.

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

Повод за постављање питања био је немили догађај који се догодио пре пар дана када је магационер “Електроизградње” из Београда, фирме чији је оснивач Град Београд, Воја Терзић, са тридесет година радног стажа,  извршио самоубиство после састанка руководства.

„Ово је наставак низа афера на које сам указивао претходних дана, почевши од председника општине Брус Милутина Јеличића Јутке, преко Богдана Лабана, градоначелника Суботице, Зорана Бабића, директора Коридора, Драгољуба Симоновића, председника општине Гроцка, све до Бојана Бојанића, директора Ласте”, рекао је Обрадовић.

- Према информацијама које имамо, сумња се да када је на Терзића извршен притисак  да потпише залиху непостојећег кабла, како би папиролошки покрио махинације надређених, није издржао даље пропадање фирме и решио да себи одузме живот, не желећи да буде одговоран за пљачку, нити да пристане на корупцију. Наиме, њему је за узврат понуђено да његов син постане шеф транспорта предузећа, на шта покојни Терзић није пристао – саопштио је Обрадовић а затим постао низ питања о раду “Електроизградње”.

Радикали се у Парламенту појавили у новим мајицама, на њима није Шешељ, о чему се ради сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА