Најновије

РАДИКАЛИ У СКУПШТИНУ ДОШЛИ У НОВИМ МАЈИЦАМА: На њима није Шешељ већ ова порука (ФОТО)

Почетак прве седницу Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије у 2019. години обележили су посланици Српске радикалне странке који су се у скупштинској сали појавили у плавим мајицама са поруком "Косово је заувек Србија" и двоглавим орлом.

Скупштина Србије (Фото: Јутјуб)

На дневном реду седнице су Предлог закона о Централном регистру становништва, као и предлози закона о изменама и допунама Закона о средствима за исхрану биља и оплемењивачима земљишта, Закона о безбедности хране, Закона о средствима за заштиту биља и Закона о здрављу биља, које је поднела Влада.

Посланици ће разматрати и Предлог закона о угоститељству, Предлог закона о туризму, Предлог закона о потврђивању Устава Међународне организације за цивилну заштиту и Предлог закона о престанку важења Закона о ратификацији Споразума измеду СФРЈ и Владе Малезије о избегавању двоструког опорезивања у односу на порезе на доходак, са Протоколом, које је поднела Влада Србије.

Пред посланицима је и Предлог одлуке о изменама Одлуке о избору чланова и заменика чланова одбора Народне скупштине Србије, који је поднела Посланицка група Српске напредне странке.

Радикали траже хапшење Вучића, више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Како Америка води мрежни рат против Србије.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА