Најновије

Дођите на дружење: Ауторка бестселера "Срећни људи читају и пију кафу" долази у Србију

Ауторка светских бестселера „Срећни људи читају и пију кафу“ и „Живот је лак, не брини“ Ањес Мартен-Лиган биће ексклузивна гошћа Новосадског сајма књига и Лагуне.

Фото-Лагуна

Француска књижевница ће се најпре у петак 8. марта дружити са читаоцима у Београду у књижари Делфи у СКЦ-у од 17 до 19 сати, а већ у суботу 9. марта од 16 до 18 сати Ањес Мартен-Лиган ће потписивати своје књиге на Новосадском сајму књига.


У роману „Срећни људи читају и пију кафу“ упознајемо Дијан, која као да има савршен живот. Супруга је, мајка, и власница париске кафе-књижаре. Али кад изгуби вољеног супруга и ћерку у трагичној саобраћајној несрећи, све у њеном животу изненада стаје, све осим њеног срца које и даље куца. Упорно. Болно. Излишно. Изгубљена у лимбу успомена, она више не зна како да настави да живи.


Годину дана касније Дијан ће шокирати своју породицу и пријатеље изненадном одлуком да се пресели у градић на ирској обали у покушају да поново изгради свој живот, сама.


„Живот је лак, не брини“ доноси нам наставак приче о Дијан која се враћа из Ирске и наставља да води свој кафе „Срећни људи читају и пију кафу“.


Ањес Мартен-Лиган је по професији психолог, па не чуди то што су нам ликови тако блиски и што се без потешкоћа поистовећујемо с њима. Главна тема њених романа је како да се боримо са губитком, тема која је болна и универзална, па ћемо боље разумети десетине хиљада читалаца њеног првог романа који је сама објавила на Амазону Киндл. Захваљујући својим првим читаоцима, Ањес Мартен-Лиган брзо је запазила и једна права издавачка кућа, а затим је популарност рапидно порасла.


Поклоните себи за 8. март изузетно дружење са Ањес Мартен-Лиган од 17 до 19 сати у књижари Делфи у СКЦ-у.

 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА