Најновије

Још једно дело од Кинга које завређује пажњу!

Када би вас питали који вам се роман од Кинга највише допада, верујемо да не бисте могли да се одлучите. "Ко нађе-његово" је још један у низу сјајних романа овог великог писца, који је објавила издавачка кућа Вулкан.

Foto-Jutjub

 Маестрални роман о читаоцу чија опседнутост повученим писцем поприма чудовишне размере и о моћи испредања прича из пера мајстора тог заната – књига у којој наступа трио несвакидашњих ликова које је Кинг представио у роману Господин Мерцедес.

„Пробуди се, геније.” Тако почиње Кингова неподношљиво напета прича о осветнички настројеном читаоцу. Геније је Џон Ротенстајн, легендарни аутор, творац чувеног књижевног лика Џимија Голда, који деценијама није објавио ниједну књигу. Морис Белами кипти од беса, не само зато што је Ротенштајн престао да испоручује књиге, већ зато што се неукротиви Џими Голд продао због каријере у пропаганди. Морис убија Ротенстајна и празни његов сеф: узима готовину, али право благо заправо је гомила бележница с најмање једним романом из Голдовог серијала.

Морис крије новац и бележнице, али завршава у затвору због другог злочина. Тек неколико деценија касније дечак Пол Соберс проналази благо, а Бил Хоџиз, Холи Гибни и Џером Робинсон сад морају спасти Пита и његову породицу од Мориса, који је после тридесет пет година пуштен из затвора, још луђи и насилнији него што је био.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА