Најновије

МИЛЕНА ИВАНОВИЋ ОТКРИВА: Ево у каквом су односу били Оливер и нестали В.И. за којег се сумња да је убијен

Милена Ивановић, удовица Оливера Ивановића изјавила је да њен супруг и нестали И.В., за којег се сумња да је убијен, нису били ни у каквом блиском сродству. Она је рекла и да је ова информација пласирана злонамерно.

Милена Ивановић (Фото: Јутјуб)

- Оливер и Владимир нису били блиски рођаци. Код нас је обичај да се људи који се исто презивају ословљавају са “рођо”, али ја за својих 12 година живота са Оливером нисам имала никакав ближи контакт са њим, нити је имао мој супруг. Владимир је био ангажован у странци, као што је било на стотине других људи. 

- Плашим се да је ова вест пуштена злонамерно, али очекујем да ће надлежне институције реаговати и испитати случај - рекла је Милена Ивановић. 

Приштински медији објавили су рање данас да је таксиста из северне Митровице нестао пре три дана и сумња се да је убијен у сродству са Оливером Ивановићем, политичарем и бивсим председником ГИ СДП ликвидираним пре више од годину дана испред седишта странке. 
Аутомобил таксисте Владимира Ивановића, како су пренели медији, пронађен је у селу Матица у општину Звечан. На месту злочина нађен је аутомобил марке "фолксваген" и неколико чаура. На месту има и крви за коју се сумња да је Ивановићева. Полиција истражује могућност да је Ивановић ту и убијен, а тело однето са места злочина.

Британци откривају: Тачи много пара дао на лобирање. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ђурић одговара на питање о случају Радоичића

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА