Најновије

Са сваким дахом": Колико дуго може да опстане један сан?

У најлепшој романтичној традицији „Бележнице“ и „Ноћи у Родантеу“, Николас Спаркс у новој књизи „Са сваким дахом“ прича о случајном сусрету који ће за двоје потпуно различитих људи постати животна мера љубави.

Фото-Лагуна

Хоуп Андерсон се налази на прекретници. Са тридесет шест година, и даље је у дугогодишњој вези са момком, хирургом ортопедом, а брака још нема на видику. Истовремено, њеном оцу је недавно дијагностикована тешка неуролошка болест, те Хоуп одлучује да проведе недељу дана одмора на Сансет Бичу, острвцу у Северној Каролини, како би припремила породични летњиковац за продају и уједно претресла неке тешке одлуке које се тичу будућности. Тру Волс никада није био у Северној Каролини, али га је на Сансет Бич дозвало писмо човека који тврди да је његов отац. Одрастао у Зимбабвеу и већ годинама запослен као водич на сафаријима, Тру се нада да ће размрсити бар неке тајне које окружују детињство и младост његове мајке, те вратити сећања која су ишчилела након њене преране смрти. Када им се путеви укрсте, Хоуп и Тру ће осетити некакву чудну повезаност, жестоку и недокучиву… али у вртоглавим данима што ће уследити њихова осећања мораће да узмакну пред изборима који постављају породицу изнад личне среће, а то ће бити разорно по обоје…


Сликајући болна кајања која доноси живот, али и неугасиву наду, роман „Са сваким дахом“ истражује безбројна лица љубави која захтевају од нас најдубљу оданост и поставља питање – колико дуго може да опстане један сан?

 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА