Најновије

У сусрет Дану жена: Купите књигу, а на поклон добијете оно што жене најви[е воле-шминку!

У сусрет Осмом марту, празнику жена,Вулкан издаваштво је и ове године припремило најлепше поклоне за своје читаоце, а посебно читатељке.

Фото-Вулкан

Куповином једног од три најновија романа на акцији у свим књижарама Вулкан на поклон добијате производ из козметике Голден Росе.
Изаберите неки од најновијих наслова и обрадујте своје даме:

Романса у Будимпешти, Рожа Гастон

Кети Дунаи је успешна пословна жена и има живот какав се само може пожелети. Кад због проблема са породичним имањем отпутује у Будимпешту, ни не слути да ће тамо провести шест чаробних дана са згодним Данцем Јаном. Нажалост, због бројних обавеза узбрзо ће се вратити у Њујорк. Али не раздваја их само океан: растрзана између каријере и љубави, Кети мора да остави за собом прошлост како би отворила срце човеку који је подсетио на то шта је права срећа.

Паша од кухиње, Сајгин Ерсин

Паша од кухиње има редак дар у Отоманском царству, јер влада аромама, укусима и зачинима, којима утиче на срца, ум и здравље људи који окусе његове ђаконије. Док путује у разне градове царства, од најбољих кувара учи кулинарске вештине, али и магију зачина и утицај звезда. Кад упозна прелепу играчицу Камер, пожелеће да с њом подели будућност. Да би спасао љубав свог живота харемске судбине, мораће да пронађе начин да свој кулинарски таленат претвори у моћно оружје.

Љубила сам Толстоја, Пени Рид

Ана је романтична душа која обожава љубавне приче с тужним крајем, а посебно руске класике. Никада јој није пало на памет да изађе на састанак на невиђено, све до тада. Кад се Лукас појави, она схвата да уопште није онакав каквим га је замишљала. Иако је висок и згодан, уопште не изгледа као уметник. Након пропалог састанка, Ана се радује првом предавању из руске књижевности. Кад се врата амфитеатра отворе и он уђе – овога пута у оделу – не преостаје јој ништа друго него да пожели да побегне. Да се сакрије. Или да једноставно нестане.

Акција поводом празника жена траје у свим Вулкан књижарама од 28. фебруара до 14. марта 2019. године. Не пропустите ову јединствену понуду!

 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА