Најновије

ИВАНА БОРИЋ: Нападима на наш идентитет, традицију и морал се мора стати на крај!

Као жена и поносита Српкиња која је рођена у најлепшем граду на свету тешко сам увређена скандалозним понашањем тзв. феминисткиња које су јуче оскрнавиле споменике патријарху Павлу и најпознатијим светским српским умовима у Београду.

Ивана Борић (Фото: Српска десница)

Ивана Борић, шеф кабинета председника Српске деснице

Опрезно бирам речи којима бих исказала своје незадовољство због тешке повреде својих људских, верских и грађанских права. Да ли већину патријахално опредељене женске и мушке популације у Србији штити неки закон од скаредних покрета који се залажу за већ добијена права? Да ли ћемо морати у моментима попут јучерашњег сами узимати правду у своје руке? Сама помисао да некога морам да третирам ван постојећег законског система ме ужасава, али плаћеничким антисрпским организације очигледно нико од надлежних органа не стаје на пут. Страховита тиранија бучне мањине над тихом већином постаје све неподношљивија. Безобзирно скрнавити лик великог српског патријарха Павла или дело славног Николе Тесле у центру српске престонице представља најнижи ниво неморалног понашања. Зачуђујућа је и недавна срамна одлука директора школе „Никола Тесла“ у Раковици, извесног Станислава Стевуљевића који је наредио ђацима да скину мајице са слоганима „Нема предаје, Косово је Србија“ и са ликом хероја Гаврила Принципа. Чак и у овом случају власти неоправдано ћуте уместо да „господину“ доживотно забране рад у просвети на територији суверене Србије чији је Косово и Метохија саставни део. У име Српске деснице позивам директора школе да након овог срамног чина да оставку на своју функцију. Као морални чин.

Питам куда идемо као народ и друштво уколико наставимо ћутке да прелазимо преко дрских и безочних напада на сопствени идентитет, државну традицију и национални јавни морал? Лично осећам обавезу као грађанка ове земље чији су преци проливали крв за слободу Србије и Београда да се јавно обратим јавности овим протестним саопштењем. Апелујем на све државне институције да раде посао за који су плаћени од већине јавно понижених грађана Србије, позивам све часне људе и националне организације да коначно стану за врат страним плаћеницима у земљи који својим деловањем показују да им ништа није свето. Плашим се да несавесно затварање очију и неактивност јавности пред непријатељским НВО може бити казна у будућности за све који сада ћуте. Када љубичасте латиничне одоре на споменицима буду заменили оковима и стварним терором над људима, лажни „перформанс“ ће убрзо постати стварни хорор. Кривице тада неће бити на џелатима који нас већ данас упозоравају на своје деструктивне намере. Одговорност је искључиво на свима нама, већинској Србији!

О бизарном нападу адвокатице на клијента у Суботици читајте ОВДЕ.

Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Америка води специјални рат против Срба.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА