Најновије

ЗАХАРОВА ОТКЛАЊА СВЕ СУМЊЕ ОКО КОСМЕТА: Нема тајног договора Русије, Француске и Америке

Москва негира писања приштинских медија да су се, наводно, Русија, Француска и САД договориле о признању независности самопроглашеног Косова, изјавила је портпарол Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова.

Марија Захарова (Фото: РИА Новости)

- Извори тих информација не остављају простора да им се верује - поручила је Захарова на конференцији за новинаре одговарајући на питање новинара да ли је истина то што пишу приштински медији о тајном договору о независности Косова. 

- У вашем питању се садржи одговор: косовски медији на албанском језику, позивајући се на немачке изворе. Мислим да о томе не можемо озбиљно разговарати - рекла је она, преноси Спутњик. 

Захарова је нагласила да све што се тиче става Србије о решавању косовског питања најактивније и практично свакодневно коментарише председник Србије Александар Вучић. 

- Реч је о оценама процеса и о потешкоћама са којима се суочава руководство Србије током тих преговора - рекла је Захарова. 

Приштински медији објавили су да Вашингтон, Париз и Москва припремају споразум о "карактеру пријатељства и добросуседских односа" између Београда и Приштине, који би наводно требало да буде потписан у периоду од 28. јуна до 13. јула ове године.

Како Америка напада Срж српске нације, сазнајте ОВДЕ.

Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Захарова о разграничењу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА