Најновије

РАДИШИЋ ОТКРИВА: Стручњаци Војске Југославије анализирали рушење кула близнакиња у Њујорку, реч је о... (ВИДЕО)

Гост емисије "Интервју" био је проф. др Светозар Радишић, пуковник Војске Србије у пензији. Експерт за стратегију и војну доктрину, борбену готовост, „сведимензионалну одбрану“, „психолошки рат“, „неоружане облике агресије“ и „нови светски поредак“ изнео је тешке оптужбе на рачун САД поводом догађаја 11. септембра 2001. године и каснијим војним интервенцијама које су уследиле.

Светозар Радишић (Фото: Јутјуб)

Радишић је испричао да је са својим колегама из Војске Југославије  анализирао снимке напада на Светски трговински центар у Њујорку и да је утврђено да су “куле близнакиње” срушене експлозивом а не од авио удара како гласи званична верзија догађаја.

- Реч је о инжињерском рушењу – тврди Радишић.

Он је анализирао и понашања тадашњег председника САД Џорџа Буша у тренутку када је током посете основној школи добио вест о нападу на Њујорк. Радишић верује да је Буш знао шта ће се догодиди и да се на снимцима види његова неровза док исчекује да га обавесте о испланираном нападу.

Радишић објашњава да америчке службе толику манипулишу информацијама да ни многима у Америци, па чак и председнику САД, често није јасно шта је истина а шта манипулација.

У Србији је недавно изашла и књига “мрежни рат против Срба” аутора Слободана Стојичевића која се бави неоружаним ратом против Србије, књигу можете поручити ОВДЕ.

Путници почели да се гуше у аутобусу из Сарајева, шта је био узрок сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са Слободаном Стојичевићем о америчком специјалном рату против Србије.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА