Најновије

Отворене су пријаве за трећи Форум младих лидера!

Студентски парламент Високе школе за пословну економију и предузетништво и ове године, по трећи пут, организовати “Форум младих лидера” и то 30. марта 2019. године у Београду.

Форум младих лидера (Фото: Промо)

Форум ће окупити велики број младих људи, првенствено студената друштвено-хуманистичких наука и ученика  завршних година средњих школа, са циљем да се код њих повећа предузетнички дух. Млади и успешни лидери из различитих области ће са учесницима Форума поделити своја искуства, са крајњим циљем да се учесници, након стицања формалног обазовања, и сами покрену на успех. Учесници Форума ће имати прилике да заједно са предавачима пронађу одговоре на многобројна питања која заокупљују њихову пажњу и која ће им помоћи на путу личног напретка.

Генерални поктровитељ овог пројекта је Висока школа за пословну економију и предузетништво,  а поред многобројних партнера, пројекат су подржали Министарство омладине и спорта и Министарство привреде.

Котизације за учешће се неће наплаћивати, али је неопходно пријавити се. Пријаву можете попунити ОВДЕ.

Свим учесницима ће бити обезбеђено послужење, пакет добродошлице и сертификат о учешћу на Форуму. За сам крај Форума планирана је и наградна игра у којој ће најсрећнији учесници добити више од 40 вредних награда које су обезбедили наши спонзори.

Шта су најбоље плаћени послови сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА