Најновије

МАДУРО: Следбеници Адолфа Хитлера владају у САД (ВИДЕО)

Венецуелански председник Николас Мадуро је саопштио да следбеници Адолфа Хитлера владају у Сједињеним Америчким Државама.

Мадуро (Фото: РИА)

"Мислим да је Адолф Хитлер на другој страни. Расисти и фашисти не владају у Венецуели, они владају више на северу. Овде у Венецуели владају људи", рекао је Мадуро на државној телевизији.

Према речима Мадура, амерички потпредседник Мајк Пенс га је упоредио са Хитлером и позвао свет да се уједини како би се борио против њега.

"Али ја сам једноставна особа, од народа, радан човек, ја сам хуманиста, дубоки хришћанин. Никада у животу нисам дао наређење да се негде нападне, и то нећу учинити, нећемо то учинити", рекао је Мадуро.

"Ми нисмо људи са војним базама широм света, као што сте ви, господине Пенс. Ви имате 800 војних база на свету. Ви окупирате, нападате, бомбардујете земље света већ деценијама, подржавате државне ударе. Ја сам хришћанин, револуционар, социјалиста од Христа, боливијски, учен о вредностима, на примеру и мислима нашег ослободитеља Симона Боливара”, рекао је венецуелански председник Николас Мадуро.

"Они мисле да могу да издају наређења Венецуели и свету. Требало би да знате да не владате у Венецуели, потпредседниче Мајк Пенс, нити Трамп. Венецуелански председник бира народ. Они желе да промене власт у Венецуели, прете у Савету безбедности УН-а војном инвазијом. Тако нешто никада нисмо видели. Учинило ми се да је он председнички кандидат, али Мајк Пенс не може бити председнички кандидат Венецуеле. Видио сам очи Мајка Пенса и чудан сјај у његовим очима.“, рекао је Мадуро.

Стара Америка се ближи крају, какве Сједињене Државе ће се појавити прочитајте ОВДЕ.

Извор: vostok.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА