Најновије

ПУКОВНИК ВОЈСКЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ ОТКРИО: НАТО је направио највећу глупост у историји када је напао СРЈ (ВИДЕО)

Бивши портпарол Војске Југославије, пуковник у пензији, Светозар Радишић каже да је НАТО направио велику грешку бомбардовањем СРЈ 1999. године и

НАТО бомбардовање Београда (Фото: Јутјуб)

Радишић је објаснио да је напад на СРЈ пробудио Русију и Кину које су схватиле да би могле да буду следеће и коначно увиделе какво је зло НАТО.

Он је објаснио да НАТО, за осам година рата против Срба, од 1991. до 1999. године није успео да покори српски народ и сломи њихову жељу за отпором. Према његовим речима НАТО је изгубио осам година у рату против Срба, а то време су искористили Русија и Кина да ојачају и да се супротставе даљој агресији.

- Направили су највећу могућу глупост у историји када су напали СРЈ. Свет је прогледао после агресије на СРЈ. Русија и Кина су схватили да после нас НАТО креће на исток – рекао је Радишић у емисији “Наш аеро пут” продукције “Снага Народа”.

Радишић је објаснио да Срби могу још једном да се похвале, да су се супротставили највећем злу свог времена. Ккао што смо се супроставили Отоманском царству, Аустроугарској, Немачкој, супротставили смо се и НАТО-у.  

Како је у Европи системски затиран српски језик и име сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА