Најновије

ДОДИК: Нема жичане ограде на граници са Србијом!

Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да од постављања жичане ограде на граници са Србијом нема ништа.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

Он је тако одговорио да идеју председавајућег Савета министара БиХ у техничком мандату Дениса Звиздића да се, због миграната, постави жичана ограда на граници са Србијом.

Након што је Звиздић то изјавио због процена да стиже досад највећи мигрантски талас, Додик је поручио и да је против слања Оружаних снага БиХ на додатно обезбеђивање границе, што је и затражено. 

Када је реч о Републици Српској за безбедност ће се, каже Додик, побринути резервни састав полиције који ће убрзо добити МУП Републике Српске, преноси РТРС.

- На делове где је Република Српска одговорна на диспозицијама које то предвиђају закон и пропис, ми ћемо контролисати ситуацију, ми нисмо опредељени да у Српској правимо кампове ни било шта друго, разумемо да су ти мигранти у транзиту и да иду на најближе дестинације, у овом случају Бихаћ, да могу да пређу у ЕУ - каже Додик.

Звиздић је недавно рекао да ако границе Европе наставе да се херметички затварају за пролаз миграната, и БиХ ће ићи ка херметичком затварању своје границе према источним суседима.

Тврдње да је у Сребреници почињен највећи геноцид послије Другог светског рата срамотне су зато што се то тамо није догодило, а прави геноцид у којем је убијено око 2.000, а протерано 250.000 људи почињен је у Републици Српској Крајини, изјавио је амерички писац и публициста Џаред Израел. Прочитајте ОВДЕ све детаље.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Додик је проблем Босанцима јер је представник свега сто су уништавали.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА