Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Борац ДНР-а налетео на мину која му је разнела потколеницу!

Борац ДНР налетео на противпешадијску мину коју су поставили украјински диверзанти. Судећи по видео-снимку војник са надимком “Грин” је задобио тешке повреде доњих екстремитета.

Борац ДНР-а нагазио на мину (Фото: Јутјуб)

На видео материјалу види се акција извиђања на непоседнутим деловима фронта, на локацији која није објављена. Наиме, борац ДНР са надимком “Грин”, је са својом групом учествовао у редовним активностима на сектору фронта који је веома ризичан. Он је пажљиво разгледао појас фронта који је обрастао дрвећем, где је претходне ноћи примећена активност непријатеља који се овуда мотао. Испоставило се да су то били украјински диверзанти који су пре свог повлачења минирали поменути сектор.

Иако је пажљиво осматрао терен по коме се креће, вођа ове групе (борац ДНР “Грин”) је налетео на скривену противпешадијску мину. На снимку се види снажна експлозија и болни крици несретног борца, који је по свему судећи остао без десне потколенице.

Борац који се налазио непосредно иза њега, је претрпео ситне повреде које су резултат ударног таласа. Остатак групе је прихватио рањеног саборца и под заштитом ватре га извукли на безбедну позицију. Том приликом су морали да савладају растојање од око 1500 метара, где су ризиковали да постану лак плен украјинских снајпериста. У овом моменту се не зна какав је статус рањеног борца.

Погледајте ОВДЕ ново моћно Путиново оружје.

Извор: bog-rata. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пет година од оснивања ДНР-а

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА